Veste GROAZNICĂ pentru SIMONA HALEP. Ce spune un cunoscut FIZIOTERAPEUT

Simona Halep ar putea lipsi o lunga perioada de timp din activitatea competitionala dupa accidentarea suferita la turneul de la Roma. Desi Simona Halep sustine ca nu este ceva grav, romanca ar putea sa rateze participarea la Roland Garros.

16 mai 2014, 06:45
Veste GROAZNICĂ pentru SIMONA HALEP. Ce spune un cunoscut FIZIOTERAPEUT

Horia Racolta, un cunoscut fizioterapeut, a declarat ca Simona Halep ar putea fi tinuta departe de teren aproape doua luni de zile.

„Inflamatiile muschilor abdominali sunt grave si te pot tine departe de teren intre o luna si trei luni. In aceste conditii, Simona Halep ar putea rata Roland Garros”, a explicat doctorul Racolta pentru ProSport.

„Pentru Simona Halep ar fi bine sa aiba o leziune minora si probabil din aceasta cauza s-a si retras de la Roma, pentru a nu agrava situatia. E posibil sa fi resimtit o problema mai veche, au tratat-o pe moment la Madrid, iar la urmatorul turneu n-a mai putut forta. Problemele la muschii abdominali se transmit in general de la picioare, iar acestea apar de cele mai multe ori si in cazul fotbalistilor”, a continuat Horia Racolta.

Horia Racolta a explicat accidentarile dese suferite de Simona Halep: „Aceste probleme diverse apar din cauza faptului ca nu exista acel echilibru, la care un jucator de top este obligat sa ajunga. Fiind dreptace, e posibil sa nu mai lucreze partea stanga sau nu insista cu exercitiile pentru toate clasele de muschi.Totul tine de pregatirea fizica, trebuie ca un tenismen sa se afle intr-un echilibru muscular, altfel poate claca in timp”.

Simona Halep s-a retras in turul trei al turneului de la Roma, din cauza unor probleme abdominale.

Editia 2014 a Roland Garros-ului are loc in perioada 25 mai – 8 iunie.