VESTE MINUNATĂ pentru GOSPODINE: Suedezii au inventat VASELE CARE SE CURĂŢĂ SINGURE

Spălatul vaselor cu mâna sau chiar la maşina de spălat vase va deveni, în curând, o amintire. Specialiştii suedezi au inventat o soluţie revoluţionară pentru curăţarea vaselor murdare fără ca măcar să le atingi.

RomaniaTV.net
20 dec. 2013, 12:34
VESTE MINUNATĂ pentru GOSPODINE: Suedezii au inventat VASELE CARE SE CURĂŢĂ SINGURE

Soluţia propusă de suedeză constă într-o tehnologie revoluţionară din care sunt confecţionate, deocamdată, farfurii şi căni care se pot curăţa singure, fără să le pui mâna să le freci cu buretele de bucătărie, sub jet de apă, cu detergenţi sau cu alte produse de acest gen.

Citeşte şi Veste bună pentru LENEŞI. S-a inventat tricoul care SE SPALĂ SINGUR

Acest tip de vase este fabricat dintr-o celuloză specială, cu duritate asemănătoare ceramicii, dar foarte uşoare, extrem de rezistentă la murdărire şi la apă, dar şi la şocuri mecanice, scrie Daily Mail, citându-i pe cercetătorii de la KTH Royal Institute of Technology din Stockholm, mai scrie tabloidul britanic

Practic, nimic nu se poate prinde de suprafata vaselor, astfel încât acestea nu se pot murdări. Evident, dacă am avea suspiciuni în privinţa curăţirii vaselor, le-am putea spăla cu pă, dar aceasta „va fugi”, pentru că nu poate „uda” vasele astfel fabricate.