Ce se întâmplă cu Simona Halep. Prima reacţie despre retragerea din tenis: „Îmi pare rău”

Dragoş Luscan, kinetoterapeutul și preparatorul fizic care a colaborat cu Simona Halep, suspendată temporar pentru dopaj, vine cu noi dezvăluiri legate de cazul fostului lider WTA.

14 apr. 2023, 21:15
Ce se întâmplă cu Simona Halep. Prima reacţie despre retragerea din tenis: „Îmi pare rău”
Simona Halep, interviu incendiar pentru presa din America. Cum a ajuns, de fapt, să se dopeze cu roxadustat

Ce se întâmplă cu Simona Halep. Chiar dacă nu a mai jucat un meci oficial din august 2022, românca nu se va retrage din tenis, susţine fostul ei colaborator, Dragoş Luscan.

„Este una dintre cele mai mari sportive pe care le-a avut ţara asta. Îmi pare rău că trece prin aceste momente. Mă îngrijorează că se prelungeşte atât de mult situaţia. Sper să nu fie o pedeapsă, dar deja stă de foarte mult timp şi nu ştie ce să facă. Deja, practic, ea ispăşeşte o suspendare. Nu joacă de atât de mult timp. Sper să fie nevinovată şi să găsească ea o variantă să fie despăgubită pentru această perioadă. Sunt amărât şi nici nu o pot ajuta. Cu siguranţă nu este acesta finalul de carieră pentru Simona Halep”, a spus Dragoş Luscan pentru as.ro.

Citeşte şi: Cum a fost contaminată Simona Halep. Dezvăluire-şoc în cazul de dopaj al fostului lider WTA

Dragoş Luscan a colaborat de-a lungul timpului cu Simona Halep, Cristina Neagu, David Popovici, Horia Tecau și Florin Mergea, fiind preparator fizic şi la CSM Bucureşti.

Altfel, deşi nu a mai jucat niciun meci oficial de aproape opt luni, Simona Halep are o cotă de 20,00 pentru cucerirea titlului la Roland Garris 2023. Iga Swiatek este principala favorită a bookmakerilor, cu o cotă de 1,90, iar Ons Jabeur (10,00), Paula Badosa (15,00), Coco Gauff (15,00), Elena Rybakina (17,00), Barbora Krejcikova (17.’,50), Aryna Sabalenka (18,00), Maria Sakkari (18,00) și Caroline Garcia (18,00) sunt considerate a avea șanse mai mari decât Simona Halep.

Citeşte şi: Simona Halep a vândut cu 5.000.000 de euro vila în care a locuit cu Toni Iuruc. Cumpărătoarea este o renumită femeie de afaceri