Veste şoc la Suceava! Un politician USR a murit din cauza coronaviruslui: „I-au spus să se trateze acasă, că e o simplă răceală”

Un membru USR a murit la Suceava, după ce a stat acasă timp de 7 zile, cu febră. Cadrele medicale i-au spus că e vorba de o simplă răceală și nu l-au testat coronavirus, decat foarte tarziu.

RomaniaTV.net
04 apr. 2020, 14:42
Veste şoc la Suceava! Un politician USR a murit din cauza coronaviruslui: „I-au spus să se trateze acasă, că e o simplă răceală”

Iulian Bulai a anunțat pe contul său de Facebook decesul unui coleg din USR Suceava.

Citeşte şi: Primarul unei comune din Tulcea, prins în flagrant când primea mită. Pentru ce sumă s-a compromis bărbatul

Irimia Sava este colegul meu din USR Bunesti – Suceava. A stat acasa cu febra 40, timp de 7 zile. Cat timp a durat conducerea interimara a Spitalului Suceava. A cerut constant sa fie consultat de medic si dus la spital. Se topea pe zi ce trece. I-au spus sa se trateze acasa, ca e o simpla raceala. Ca o sa ii treaca.

Acum doua zile, noua conducere militara a Spitalului Judetean Suceava a trimis o ambulanta in 15 minute de la solicitarea telefonica.

Irimia este acum in stare critica si inconstient, la terapie intensiva. Prea tarziu, se pare. Domnule ministru Tataru, trimiteti manageri medici militari la toate spitalele din tara care vor trata pacientii de COVID-19. Este nevoie de un management profesionist si ferm la toate aceste spitale, din toata tara.

PS: Intre timp colegul meu a murit. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Nu a fost primit inca rezultatul testului COVID -19.

Irimia Sava este colegul meu din USR Bunești – Suceava. A stat acasă cu febră 40, timp de 7 zile. Cât timp a durat…

Publicată de Iulian Bulai pe Sâmbătă, 4 aprilie 2020

 

Citeşte şi Primăria Drobeta Turnu Severin trimite peste 100 de angajaţi în şomaj tehnic. „Nu-şi mai justifică salariul”

Condoleanțe familiei. Din păcate multe vieți pierdute datorită incompetenților inscaunați pe posturi. Sunt sigură că nimeni nu va plăti pentru asta./ Pacat ca aflam unii de altii doar in bataliile politice, in rest fiecare pe cont propriu (dupa modelul european)/ Doamne! Înfiorător! Condoleanțe familiei./ Între timp, bietul om s-a dus… ca așa funcționează la noi instituțiile alea ,pe care tot noi le ținem în spate!„, sunt doar câteva dintre comentariile primite la anunţul tristei veşti.