VESTE ŞOC pentru fanii serialului Suleyman Magnificul. Vezi de ce părăseşte Sultana Hurrem serialul

Scandalul provocat după ce actriţa Meryem Uzerli a părăsit serialul "Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii" este departe de a lua sfârşit.

RomaniaTV.net
03 iun. 2013, 11:13

Presa turcă a speculat că actriţa ar fi părăsit platourile de filmare deoarece era nemulţumită de salariul pe care îl primea, mult mai mic decat al actorului Halit Ergenc, interpretul sultanului Suleyman.

Se pare că motivul ce i-a determinat pe producători să ia decizia de a o înlătura din serial ar fi internarea actriţei într-un spital din Germania şi lipsa unei reale comunicari între Meryem Uzerli şi producătorii serialului.

„Nu ne putem permite să o aşteptăm pe Meryem”, a venit explicaţia oficială, urmată de bârfa că scenariul va fi modificat, acţiunea mutată peste 15 ani, ceea ce înseamna că personajul interpretat de Uzerli va îmbătrâni şi o altă actriţa va intra în serial, potrivit enational.ro

În vremea asta, aflată în Germania, Meryem a ţinut să îşi liniştească fanii şi să le multumească pentru gândurile bune. „Aceasta este prima zi în care mă simt un pic mai bine. Ce era mai rau a trecut. Can, iubitul meu, este alături de mine şi asta mă ajută enorm. Nici nu vă închipuiţi ce cadou imens pentru mine este să mă pot plimba cu el, să stau la aer curat”, a povestit actriţa.

„Sunt tratată de unul dintre cei mai buni specialişti în psihiatrie şi trag speranţa că imi voi recâştiga puterea şi energia. Oricum, cel mai important lucru e că sunt în viaţa„, a adaugat Meryem.