Veste teribilă despre Larisa Iordache înaintea finalei de la bârnă. Antrenorul sportivei a făcut anunţul oficial

Cristian Moldovan, antrenorul Larisei Iordache, are veşti teribile despre starea medicală a gimnastei înaintea finalei de la bârnă! "O doare piciorul, nu poate să împingă în el", a spus Moldovan cu o zi înaintea marii finale.

02 aug. 2021, 16:23
Veste teribilă despre Larisa Iordache înaintea finalei de la bârnă. Antrenorul sportivei a făcut anunţul oficial

Veste teribilă despre Larisa Iordache înaintea finalei de la bârnă. Larisa Iordache este calificată pentru finala de la bârnă, programată pe 3 august, ora 11:50 (ora României), iar starea medicală a gimnastei care obținea bronzul cu echipa în 2012 este îngijorătoare. Entorsa metatarsiană de la piciorul stâng, diagnosticată imediat după sesiunea de calificări din 25 iulie, o chinuie în continuare, dar varianta de a nu intra deloc în concurs nici măcar nu se pune.

Veste teribilă despre Larisa Iordache înaintea finalei de la bârnă

„Tragem până în ultimul moment. Nu ne gândim sub nicio formă ca Larisa să renunțe la finală”, anunță antrenorul Cristi Moldovan. „O doare piciorul, nu poate să împingă în el pentru coborâre și pentru flick-flack-ul de 360 de grade. A reușit să facă două flick-uri, o piruetă, dar deocamdată e greu. Sperăm să mai scadă intensitatea durerii.  Infiltrații a făcut o singură dată la clinica din Satul Olimpic, în rest e pe tratament fizioterapeutic, antiinflamatorii. Cei din staff-ul medical se ocupă extraordinar de situație, doamna doctor Torje, șeful echipei medicale Dan Tănase, Vasile Oșean de la lotul de canotaj, toți sunt focusați pe recuperarea Larisei”, a mai spus antrenorul gimnastei, citat de GSP.

Larisa Iordache, anunț îngrijorător înainte de finala de la bârnă. Cum se simte după accidentarea la gleznă

Larisa aIordache r urma să intre a treia în concursul de la bârnă, dar listele se definitivează cu 24 de ore înaintea startului. Între timp, Simone Biles a anunţat că va concura în finala de la bârnă, după ce sa retras din celelalte cinci finale!

„Mulțumesc fanilor pentru toată susținerea din ultimele zile, pentru gândurile pozitive și pentru încrederea pe care mi-o oferă și pe care mi-au oferit-o în ultimele zile. Sper din suflet să fim fericiți după finala la bârnă”, a spus Larisa Iordache.