Veste teribilă primită de Gigi Becali. A pierdut procesul!

Adrian Popa și Alexandru Stan, doi dintre jucătorii trecuți pe la FCSB şi care au depus memorii împotriva clubului, au câștigat procesul cu Gigi Becali. Patronul clubului trebuie să le achite, cumulat, suma de 71.000 de euro.

23 oct. 2020, 08:00
Veste teribilă primită de Gigi Becali. A pierdut procesul!

Comisia de Recurs din cadrul FRF a decis ca cei doi fotbaliști să își primească banii pierduți după conflictele de muncă apărute în momentul declanșării stării de urgență din România. Astfel, la șase luni din momentul în care Gigi Becali a decis să îi bage în șomaj tehnic, Adrian Popa și Alexandru Stan își pot primi banii pierduți în acele luni. Sfătuiți și ajutați de AFAN (Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România), Popa și Stan au primit joi, 22 octombrie, decizia conform căreia trebuie să primească, împreună, 71.000 de euro.

TRATAMENT-MINUNE! Cum şi-a vindecat Gigi Becali familia de COVID-19. „I-am dat medicamentul şi gata!”

Adrian Popa trebuie să încaseze 45.000 de euro de pe urma perioadei în care nu a fost plătit de Gigi Becali, iar lui Alexandru Stan i se vor plăti 26.000 de euro. Deciziile sunt definitive și executorii, iar latifundiarul din Pipera are termen 21 de zile pentru a se adrsa la TAS dacă consideră că i s-a făcut o nedreptate.

Ioan Becali, prima reacţie după ce a fost infectat cu COVID-19. Cu ce tratament s-a refăcut într-un TIMP RECORD

„Eu când am venit la FCSB, în vară (n.r. în 2019), nu am venit pentru bani. Am renunțat la 180.000 de euro, pe care îi luam de la Reading, în speranța că voi veni, așa cum mi-a fost promis de Gigi Becali, și voi recupera acei bani din bonusuri. Reading mi-a plătit o parte din salariu, altă parte a suportat-o FCSB, dar tot am pierdut 180.000 de euro. Helmut Duckadam a spus că eu mă judec pe mărunțiș și că aș putea să renunț, dar eu sunt neplătit de atâtea luni. Marți am primit șomajul pe mai. Eu din 15 ianuarie până în mai nu am fost plătit, asta înseamnă că trebuie să primesc aproape 55.000 de euro”, a dezvăluit Adrian Popa.