Veste tragică pentru internauţi! A murit Bob, celebra pisică de pe străzile Londrei

Publicat: Miercuri, 17 Iunie 2020 13:36 // Actualizat: Miercuri, 17 Iunie 2020 13:43 // Sursa: romaniatv.net

Celebra pisică Bob, care a făcut subiectul cărții "O pisică de pe stradă, numită Bob" și care s-a bucurat de mare succes în Londra, a murit, pe 15 iunie, la vârsta de 14 ani. 

James Bowen, cel care a găsit-o pe străzile Londrei, în urmă cu 13 ani, abandonată și rănită, este copleșit de întristare. Din 2007, de când a găsit-o rătăcită, James și Bob erau de nedespărțit. Bob era bine îngrijit, spălat, mâncat, avea un loc al lui în casă, iar James, care până atunci se simțea singur și al nimănui, a găsit un motiv pentru care să se trezească în fiecare dimineață.

În 2012, editura Hodder & Stoughton a publicat prima carte a lui James Bowen, "O pisică de pe stradă, numită Bob", care vorbea despre povestea extraordinară a lui și a lui Bob. Cartea a făcut senzație și s-a bucurat de vânzări record, peste opt milioane de cărți în mai mult de patruzeci de limbi, iar în 2016, s-a turnat și un film, în care Bob a avut rol principal.

Luke Treadaway ca James a l-a interpretat pe Luke Treadaway, iar Bob a apărut în film ca el însuși. Și pentru că s-a bucurat de mare succes, în 2017, a a apărut și continuarea, "Un cadou de la Bob".

"Bob mi-a salvat viața. Este foarte simplu. El mi-a oferit mult mai mult decât tovărășie. Cu el de partea mea, am găsit o direcție și un scop care îmi lipseau. Succesul pe care l-am obținut împreună prin cărțile și filmele noastre a fost miraculos. A întâlnit mii de oameni, a atins milioane de vieți", a declarat James Bowen.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bob James Bowen Londra moarte pisică
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8344
RON
13 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H