Veste tristă despre DENISA MANELISTA. Concluzia medicilor este CUTREMURĂTOARE

După ce Florin Pește, unchiul Denisei Răducu, a făcut public diagnosticul cântăreței, au tot apărut informații cu privire la starea ei de sănătate și la șansele pe care le are pentru a se vindeca. Doar că informații cu pricina nu au fost emise de vreun specialist, ci doar de apropiați de-ai ei care recomandă, sau nu, tratamente alternative.

01 iun. 2017, 08:14
Veste tristă despre DENISA MANELISTA. Concluzia medicilor este CUTREMURĂTOARE

Din păcate însă, medicii sunt mult, mult mai circumspecți când vine vorba de pronosticul vital al artistei, scrie spynews.ro. Mai exact, ne-a dezvăluit un medic oncolog, toate studiile medicale susțin că șansele reale ale Denisei sunt, în cel mai bun caz, mici.

Citeşte şi Cine a condamnat-o pe Denisa Răducu la moarte. O rudă a cântăreţei spune ADEVĂRUL despre boala vedetei

„Carcinomul hepatocelular (cancerul hepatic primar) este o afecțiune cu mortalitate ridicată, iar durata medie de supraviețuire nu depășește, în cele mai optimiste cazuri, 4 ani. Dacă tumora este complet depășită din punct de vedere terapeutic și nu se mai poate interveni în nici un fel, speranța medie de viață este de 3 luni”, susțin studiile medicale citate de un medic oncolog.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit medicul, cazul Denisei pare să fie unul destul de dificil, cu atât mai mult cu cât, de curând, doctorii au exclus ideea transplantului din lista de posbile tratamente. „Rezecția chirugicală a cancerului și transplantul hepatic sunt singurele variante de tratament disponibile în momentul actual. Din nefericire, în majoritatea cazurilor, diagnosticul de cancer hepatic este nefavorabil pacientului. Când simptomele tumorii apar, aceasta este deja prea avansată, iar distrugerea ei completă este practic imposibilă”, a explicat oncologul. 

Citeşte şi Tristeţe apăsătoare în satul natal al Denisei! Vecinii artistei aşteptau s-o vadă mireasă, dar acum…

Cu toate acestea, „în medicină au loc și minuni”, după cum spune medicul. De aceea, explică el, majoritatea tratamentelor în asemenea cazuri își propun îmbunătățirea vieții pacientului și prelungirea supraviețuirii acestuia.

„Doctorul i-a zis: nu e ceva ok. Du-te acolo şi fă nişte analize. Markerii tumorali apar prima dată. În zona ficatului. Nu ştiu dacă s-a extins. A ieşit carcinom hepatocelular. Cancer”, a spus Florin Pește, unchiul Denisei Răducu.