Veste tristă în lumea muzicii de petrecere. Cine a fost Adriana Avramovic, artista supranumită “Piranda de la Timișoara”

Doliu în lumea muzicii de petrecere! Adriana Avramovic, îndrăgita solistă de muzică de petrecere din Timișoara, căreia i se spunea și "Piranda de la Timișoara, s-a stins din viață.

16 apr. 2024, 09:43
Veste tristă în lumea muzicii de petrecere. Cine a fost Adriana Avramovic, artista supranumită “Piranda de la Timișoara”

Adriana Avramovic era cunoscută de toți timișorenii și nu numai ca fiind „Piranda de la Timișoara”. Anunțul trecerii ei în neființă a fost făcut pe rețelele sociale de sora artistei.

“In aceste clipe de adanca tristerte este foarte greu sa gasesti cuvintele, pentru ca.. nimic nu ti mai poate mangaia sufletul.. odata cu pierderea fiintei iubite sora mea draga.. nu te voi uita niciodata surii mia buna ..te iubesc infinit.. dumnezeu sa te ierte si odihneasca in pace si liniste amin!!!”, a scris sora artistei pe Facebook.

Citește și Emilia Ghinescu, acuzată de complicitate într-un dosar de fraudă! Pe numele artistei și a altor șase persoane a fost depusă plângere penală

Adriana Avramovic a murit din cauza mai multor probleme de sănătate. „Astăzi a plecat să cânte îngerilor”, a transmis sora artistei.

La scurt timp, zeci de mesaje de condoleanțe au început să curgă pe rețelele sociale. Toți cei care au cunoscut-o și îndrăgit-o pe artistă și-au exprimat regretul pentru plecarea ei din această lume.

  • „Off Doamne, nu-mi vine să cred. Dumnezeu să o odihnească”, a scris o admiratoare a artistei.
  • „Sincere condoleanțe…. Păcat ca ai plecat asa de repede din rândul nostru…mai aveai multe de spus în viața asta…drum lin spre împărăția lui Dumnezeu …”.
  • „Nu pot să cred ,un om drag sufletului meu ,un om minunat …. Condoleanțe, Dumnezeu să o ierte!”.
  • „Nu există durere mai mare decât atunci când îți moare sora, jumătatea ta. Îți trimit condoleanțe, Rodica. Să ai putere să treci peste această pierdere grea”.
  • „Dumnezeu să o odihnească în pace în împărăția lui și vouă să vă dea putere să mergeți mai departe!Nu pot să cred ca Adi a plecat așa repede să cânte în corul îngerilor…”.

Citește și Deea Maxer, veste neașteptată despre copil la doar un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie mamă”