Veste tristă în showbiz. Vedeta de la Antena 1 a pierdut sarcina: „Mi-am neglijat sănătatea”

Veste tristă în showbiz, după ce vedeta de la Antena 1 a pierdut sarcina, care era într-o stare avansată. Tânăra a vorbit despre momentul greu din viaţa ei şi spune că stresul şi problemele familiale au dus la moartea bebeluşului nenăscut.

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 16:49

Este vorba despre Jojo de la Insula Iubirii, care se pregătea să devină mamă. „Tragedia s-a întâmplat când eram gravidă în cinci luni. Era fetiţă. Eram foarte fericită şi abia aşteptam să se întâmple minunea. Din păcate… A fost o sarcină cu probleme, iar în perioada respectivă am avut nişte necazuri, cu mama. Mi-am neglijat sănătatea, iar stresul şi problemele şi-au pus amprenta şi au condus la pierderea sarcinii„, a declarat Georgiana, pentru spynews.

Jojo a devenit cunoscută după ce a participat alături de Cristi la Insula Iubirii. În urmă cu puțin timp, Jojo anunța că urmează să devină mamă pentru prima dată. Anunțul a fost făcut pe Facebook, iar la acel moment a primit numeroase mesaje de felicitare.

Citeşte şi: INSULA IUBIRII. Alexandra este însărcinată. Cum a făcut marele anunţ FOTO

Cel mai probabil tatăl copilului era cel cu care tânăra s-a afișat la sfârșitul anului trecut. După experiența din Thailanda, Jojo și Cristi s-au despărțit, iar amândoi și-au făcut alte relații. În timp ce Jojo și-a refăcut viața, publicând imagini cu noul iubit la finalul lui 2018, și Cristi a apărut cu o altă persoană.

 

O ispită va deveni tată pentru prima oară

George, ispita masculină care a făcut furori la Insula Iubirii și de la care domnișoarele își pot lua adio acum pentru că acum urmează să devină tătic pentru prima oară, iar lucrurile sunt cât se poate de serioase cu iubita lui.

Citeşte şi: VEDETĂ de la INSULA IUBIRII, condamnată! Ce a decis INSTANŢA după ce A BĂTUT un bărbat şi l-a băgat ÎN SPITAL

Iubita lui este însărcinată în aproape şapte luni cu o fetiţă! Cei doi s-au „combinat” când s-a întors din Thailanda, de la filmările Insulei Iubirii.

Maică-sa l-a gândit şi mi l-a propus. Nu există pe nicăieri. Este un nume special. Prima dată am vrut să îi punem numele de Sara sau Sahara şi aşa am zis să îi punem Zahara. Noi ne ştim de foarte mult timp, de ani buni de zile, ea este puţin mai mare decât mine. Înainte de Insulă, ieşeam în grupuri comune, dar nu ne duceam spre ceva serios. Însă după ce am venit din Thailanda, ne-am combinat. Ea este destul de matură ca să înţeleagă de ce m-am dus acolo, iar în timpul emisiunii nu aveam relaţie.”, a declarat George.