Veste tristă! Karmen Minune a făcut anunţul pe Instagram. Ce se întâmplă cu fiica lui Adrian Minune

Fiica lui Adrian Minune, Karmen, a făcut un anunț prin care și-a șocat fanii. Artista vrea să se retragă din viața publică.

RomaniaTV.net
28 iun. 2020, 13:25
Veste tristă! Karmen Minune a făcut anunţul pe Instagram. Ce se întâmplă cu fiica lui Adrian Minune

Având în vedere că de curând a devenit mămică, Karmen și-a anunțat fanii că nu va mai apărea public pentru o perioadă. După ce a făcut public, pe Instagram, anunțul șocant, vedeta le-a cerut părerea celor care o urmăresc în legătură cu decizia sa.

Dacă își va închide sau nu pagina de Instagram, rămâne de văzut, cert este că, momentan, artista așteaptă și părerea fanilor.

Citeşte şi Adrian Minune, momente de groază! Manelistul, mutilat pe viaţă: „M-am speriat, ţâşnea sângele!”

Karmen Minune, despre coşmarul trăit

Karmen Minune a trecut printr-un coşmar şi le-a povestit internauților că în timp ce dormea a visat că soțul ei o părăsise pentru o altă femeie. Ba mai mult, acesta îi luase și fetița, motiv pentru care s-a trezit în lacrimi.

„Vreau să vă spun ceva foarte personal, dar care m-a făcut pe mine să trag niște concluzii serioase. Azi-noapte am avut un vis în care se făcea că Bobo, soțul meu, își găsise pe altcineva și era foarte fericit. Și nu știu cum îmi luase și fata. M-am trezit plângând.

ADVERTISING

Cred că a fost cel mai real vis din viața mea și am realizat că în viața asta pot renunța sau pot pierde absolut orice. Când spun orice mă refer la… nu știu, orice. Succesul, faima, banii, absolut orice, dar nu aș putea accepta gândul că nu mai există iubire, pentru că pentru mine soțul și fetița mea sunt iubirea întruchipată. Și cred că pentru orice mamă, soție, fată, iubită, mă rog, cei dragi înseamnă iubirea.

Imaginați-vă cum ar fi să pierdeți lucrul ăsta, care pentru mine e vital. M-a trezit plângând, a fost foarte nasol. Trebuie să apreciem mult mai mult oamenii din jurul nostru și să le spunem mai des că-i iubim, a spus artista pe Instagram.


loading...
Partenerii noștri