Veste tristă la Vocea Australiei! Natasha Stuart a murit la 43 de ani, după o luptă grea cu cancerul

Show-ul Vocea Australiei este în doliu, după ce Natasha Stuart s-a stins din viaţă la 43 de ani. Concurenta se lupta cu cancerul de sân de ceva vreme, când venise la audiţii, și în platou, Natasha se afla sub tratament.

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 14:47
Veste tristă la Vocea Australiei! Natasha Stuart a murit la 43 de ani, după o luptă grea cu cancerul

Cu toate că starea ei de sănăate nu era bună, a reuşit să întoarcă toate cele patru scaune, alegând să meargă mai departe cu Delta Goodrem.

Natasha Stuart a fost diagnosticată cu cancer la sân în iulie 2018. Până în prezent, făcuse 20 de ședințe de chimioterapie. Vreau să demonstrez că totuși îți poți trăi viața, chiar dacă treci prin tratamente grele, viața nu se oprește în loc. A fost minunat să cânt pe scena asta și să particip la show-ul acesta. Am avut parte de lucruri pozitive încă de la început, a fost mai bine decât m-am așteptat”, a fost mesajul cântăreței, după ce a fost eliminată.

„Nu vă gândiți nicio secundă să nu mergeți la medic, chiar dacă este ceva de care vă este teamă. Vreau să fiu un exemplu că poți să fii puternic, să-ți trăiești viața și să mergi mai departe indiferent ce se întâmplă”, a mărturisit vedeta.