Veste tristă pentru fani. Cel mai longegiv jurat îşi ia adio: „Este timpul să mă îndepărtez de Vocea”. Cine îi va lua locul

Cel mai longegiv jurat îşi ia adio de la unul dintre cele mai urmărite show-uri de divertisment, The Voice (Vocea). Sezonul viitor al emisiunii va fi ultimul pentru Blake Shelton, a dezvăluit NBC într-o declarație făcută marți, 11 octombrie.

13 oct. 2022, 11:41
Veste tristă pentru fani. Cel mai longegiv jurat îşi ia adio: „Este timpul să mă îndepărtez de Vocea”. Cine îi va lua locul
Cel mai longegiv jurat îşi ia adio

Cel mai longegiv jurat îşi ia adio. Chance the Rapper și fostul membru al trupei One Direction, Niall Horan, urmează să se alăture ca antrenori pentru prima dată, dar şi celebra Kelly Clarkson va completa echipa în noul sezon, care urmează să debuteze în primăvara anului viitor, conform CNN.

Citeşte şi: FOTO: Johnny Depp, din nou îndrăgostit. Cine este noua iubită a actorului de la Hollywood

Cel mai longegiv jurat îşi ia adio

Mă lupt cu acest lucru de ceva vreme și am decis că este timpul să mă îndepărtez de The Voice (Vocea). Acest spectacol mi-a schimbat viața din toate punctele de vedere în bine și se va simți mereu ca acasă pentru mine„, a spus Shelton, care i-a mulțumit special soției sale, Gwen Stefani, pe care a cunoscut-o în emisiune.

Sezonul 22 din The Voice este în plină desfășurare, iar, alături de Shelton, din juriu fac parte Gwen Stefani, Camila Cabello și John Legend.

Blake Shelton, mesaj emoționant pentru Gwen Stefani

Gwen Stefani a împlinit 53 de ani, iar soțul ei, cântărețul de muzică country Blake Shelton i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.  A făcut public un videoclip în care a inclus imagini cu el și cu artista, iar pe fundal a pus piesa ”Nobody But You”.

Totodată, imaginile respective au fost însoțite de un mesaj emoționant: ”La mulți ani soției mele Gwen Stefani. Te iubesc atât de mult.

În imaginile făcute publice pe rețelele sociale, cei doi apar în spatele scenei, mergând unul lângă altul, ținându-se de mâini. De asemenea, la un moment dat, cei doi se privesc intens și se sărută.

Artista a fost căsătorită cu Gavin Rossdale pentru 14 ani, iar artistul a fost căsătorit în perioada 2011-2015 cu Miranda Lambert.

Gwen a depus actele de divorț în august 2015, iar în februarie 2016, ea și Blake Shelton au avut prima apariție pe covorul roșu în calitate de cuplu. Anul trecut, ei și-au unit destinele.