Veste tristă pentru Ionuţ Dolănescu. Cântăreţul de muzică populară rămâne în continuare fără permis de conducere

Ionuț Dolănescu rămâne fără permis. Magistrații de la Judecătoria Vaslui au respins contestația artistului, care vara trecută a rămas fără permisul de conducere.

RomaniaTV.net
22 ian. 2020, 12:56
Veste tristă pentru Ionuţ Dolănescu. Cântăreţul de muzică populară rămâne în continuare fără permis de conducere

Ionuț Dolănescu a fost prins vara trecută de Poliția Rutieră în timp ce gonea cu 125 de km pe oră în localitate. Interpretul de muzică populară s-a ales atunci si cu o amendă de 1300 de lei.

Decizia judecătorilor, care vine la fix sase luni de la comiterea faptei, nu este definitivă. Permisul lui Ionuț Dolănescu este emis în Statele Unite ale Americii.

Pe 21 iulie, un Mercedes Benz înmatriculat în Florida, SUA, zbura pe soseaua cu patru benzi de la iesirea din Vaslui spre Munteni de Jos, scria vremeanoua.ro. Masina a fost surprinsã de camerele radar ale Politiei Rutiere, iar un echipaj de la Rutierã a plecat în urmãrirea soferului vitezoman.

La intrarea în Munteni de Jos, bolidul de lux a fost oprit de politisti, care i-au aplicat sanctiunea impusã de legile actuale soferului masinii Mercedes.

Ionuţ Dolănescu este, oficial, cetăţean american

După 13 ani petrecuţi în Statele Unite ale Americii ca rezident, Ionuţ Dolănescu poate spune, oficial, că este cetăţean american. Asta pentru da, în sfârşit, a reuşit să obţină cetăţenia. Deşi este un patriot convins, ani de zile s-a luptat pentru cetăţenia americană. Iată că, 25 de ani de vizite în America, dintre care 13 ca rezident, au meritat.

De asemenea, Ionuţ Dolănescu nu renunţă la cetăţenia română! Motivele pentru care şi-a dorit atât de mult să devină cetăţean american sunt legate de copiii săi. Artistul îşi doreşte ca Ioana Maria, Vlad şi Iancu să aibă drepturi depline în Statele Unite ale Americii.

Sunt 25 de ani de când vin în Statele Unite și 13 de când am căpătat rezidența. Îmi iubesc țara – păstrez și cetățenia română -, însă mi-am dorit cetățenia pentru ca toți copiii mei să aibă aici drepturi depline„, a declarat Ionuţ Dolănescu pentru Libertatea.