Veste uriaşă de la Kaufland pentru românii care primesc vouchere sociale

Guvernul se pregăteşte să vireze de cardul a doua tranşă de vouchere sociale de care beneficiază peste 2.5 milioane de români. Lista a fost revizuită şi din septembrie vor primi vouchere alte 150.000 de români. De asemenea, a fost revizuită şi lista magazinelor din care pot face cumpărături beneficiarii de vouchere sociale de 250 lei.

05 aug. 2022, 11:04
Veste uriaşă de la Kaufland pentru românii care primesc vouchere sociale

Veste uriaşă de la Kaufland pentru românii care primesc vouchere sociale. De la începutul lunii august, plata cu tichetele sociale din programul „Sprijin pentru România” va fi disponibilă în toate magazinele Kaufland din țară. În primă etapă, sunt acceptate cardurile sociale emise de Sodexo și Up România.

Voucherele sociale din programul guvernamental „Sprijin pentru România” sunt destinate achiziției de produse alimentare și de mâncare caldă, precum preparatele de la punctul Grill din parcarea magazinelor Kaufland.

Citeşte şi: Veste bună pentru milioane de români! Când intră pe card a doua tranșă de 250 de lei

Plata la casele de marcat se efectuează ca plata cu orice alt card. Cardul social pentru alimente permite plăți contactless, încă de la prima tranzacție, prin apropierea sa de terminalul POS.

Cardurile sunt alimentate de către autorități la fiecare două luni cu câte 250 de lei, în patru tranșe, până la sfârșitul anului.

EXCLUSIV! Ministrul Marcel Boloş, anunţul de astăzi despre voucherele sociale! Ce se întâmplă cu cei pe care poştaşul nu i-a găsit acasă! Sunt peste 350.000 de români în situaţia asta VIDEO

De asemenea, cardurile de tichete sociale din programul guvernamental Sprijin pentru România, emise prin operatorii Up România și Sodexo, pot fi folosite începând din luna august, în toate magazinele Auchan din Constanța, Galați, București, Ilfov, Dolj, Bihor, Cluj, Maramureș, Satu Mare, Brașov, Mureș, Sibiu, Hunedoara, Timiș, Bacău, Iași, Suceava, Argeș și Prahova (cu excepția magazinelor MyAuchan din stațiile Petrom).

„Într-o primă etapă, județele acoperite sunt cele aferente operatorilor Sodexo și Up România, iar compania depune toate eforturile pentru a putea oferi acest serviciu alături de toți operatorii acreditați, în cel mai scurt timp.

Cardurile de tichete sociale pot fi folosite în hipermarketurile și supermarketurile Auchan. În plus, retailerul organizează și o tombolă specială, în cadrul căreia clienții care utilizează la cumpărături atât cardul pentru tichete sociale, cât și cardul MyCLUB Auchan, pot câștiga unul dintre cele 3 premii lunare a câte 1000 euro fiecare, sub formă de bonus pe cardul de fidelitate, până la sfârșitul anului”, a transmis conducerea Auchan.