Veste URIAŞĂ despre Ana Maria Prodan şi Reghe din Arabia. „Suntem binecuvantaţi”

Laurentiu Reghecampf si Ana Maria Prodan sunt in culmea fericirii. Copiii lor le calca pe urme si reusesc performante mari din domeniile lor de activitate. Recent, Luca, fiul lui Reghecampf din prima casatorie a iesit pe locul 3 la ciclism, la campionatul national al Germaniei. Nu e singurul sportiv al familiei.

02 iul. 2014, 10:12
Veste URIAŞĂ despre Ana Maria Prodan şi Reghe din Arabia. „Suntem binecuvantaţi”

Sarah e deja in echipa nationala de baschet, in timp ce micutul „Bebeto” viseaza sa joace la Cupa Mondiala, scrie sport.ro. Pustii familiei Reghecampf au reusit si in modelling. Rebecca a prezentat deja pe podium.

Citeşte şi Ana Maria Prodan, gest extrem făcut de frica arabilor. Vezi la ce a trebuit să renunţe FOTO

„Suntem atat de fericiti, chiar nu am cuvinte!  Luca a ocupat locul 3 la ciclism, la nivel national in Germania. Este emotionant! Sarah evolueaza perfect in echipa nationala de baschet, la U14, Rebecca este mereu pe podium cand vine vorba de moda, iar Bebe calca pe urmele tatalui si traieste pentru fotbal, joaca fotbal si in somn, e mereu cu gandul la minge. Ce poti sa iti doresti mai mult? Suntem binecuvintati de Dumnezeu cu acesti copii minunati”, a declarat Anamaria Prodan.