Vestea care a umplut de mesaje reţelele de socializare: Un cântăreţ de rap a murit la 26 de ani

Doliu în industria muzicală! Unul din cei mai îndrăgiţi cântăreţi ai hip hop-ului underground a murit, în circumstanţe suspecte, la vârsta de doar 26 de ani.

19 ian. 2015, 20:30
Vestea care a umplut de mesaje reţelele de socializare: Un cântăreţ de rap a murit la 26 de ani

Steven Rodriguez, cunoscut în industria hip hop cu numele de A$ap Yams, a murit la sfârşitul săptămânii trecute, la o vârstă timpurie. Artistul avea doar 26 de ani.
După confirmarea morţii artistului, prietenii, colaboratorii muzicali, dar şi fanii şi-au arătat sincerele condoleanţe prin intermediul reţelei de socializare Twitter, iar vestea s-a răspândit cu viteza luminii.

Artistul era cunoscut şi apreciat ca fiind fondatorul proiectului A$ap Mob, un grup de gip hop, ale cărui baze au pornit din Harlem, New York. 

„Toţi oamenii din echipa RCA Records suntem în stare de şoc şi întristaţi de vestea morţii lui A$ap Yams. El reprezenta una din forţele creatoare din spatele proiectului A$ap, prin viziunea, umorul şi devotamentul faţă de întreaga echipă. Ne vom aduce mereu aminte de el şi ne prezentăm condoleanţele în faţa familiei şi prietenilor”, a transmis, printr-un mesaj, echipa casei de producţie RCA Records. 

Până acum, circumstanţele morţii cântăreţului nu au fost elucidate. În trecut, A$ap Yams s-a confruntat cu dependeţa de xanax şi codeină, iar ultima sa internare la dezintoxicare a avut loc în iulie 2014.