Vestea momentului pentru clienții DIGI RCS-RDS! Ce trebuie să facă ca să beneficieze de reducerea abonamentului la jumătate

Luna septembrie vine cu vești bune pentru clienții DIGI RCS-RDS. Reprezentanții RCS-RDS România au anunțat că relansează o ofertă imbatabilă la serviciile de telefonie mobilă.

28 aug. 2023, 23:46
Vestea momentului pentru clienții DIGI RCS-RDS! Ce trebuie să facă ca să beneficieze de reducerea abonamentului la jumătate
Vestea momentului pentru clienții DIGI RCS-RDS!

Vestea momentului pentru clienții DIGI RCS-RDS! Astfel, DIGI revine în perioada 21 august – 10 septembrie 2023, cu campania sa tradițională „Back to School”, care le oferă clienților o reducere semnificativă de 50% din valoarea abonamentului lunar pentru primele 9 luni consecutive, la portarea numerelor de telefon în rețeaua mobilă.

Citește și Telefoane gratis de la RCS RDS! Iată tot ce îți poți lua în octombrie fără să dai vreun ban

Vestea momentului pentru clienții DIGI RCS-RDS!

Reprezentanții companiei anunță că oferta este disponibilă atât în magazinele fizice DIGI, cât și online, pe site-ul digi.ro, precum și prin intermediul serviciului Relații Clienți și reprezentanților de vânzări.

Potrivit celui mai recent raport publicat de ANCOM, în primele șapte luni ale anului 2023, DIGI a rămas liderul preferat pentru portabilitatea numerelor de telefon, cu peste 530.000 de numere portate cu succes în rețeaua mobilă DIGI. Operatorul de telecomunicații se poate mândri cu cel mai mare număr de abonați persoane fizice pentru segmentul de telefonie mobilă, deținând o cotă de piață de 37,8%.

DIGI își propune prin reluarea campaniei „Back to School”,să transforme începutul anului școlar într-o ocazie de sărbătoare pentru clienții săi, atât cei existenți, cât și cei noi. Această ofertă specială oferă o reducere de 50% pentru primele 9 luni consecutive de abonament la portarea în rețeaua mobilă DIGI, atât pentru utilizatorii preplătiți, cât și pentru cei cu abonamente post plătite.

În perioada 21 august și 10 septembrie, clienții care își transferă numărul la DIGI pot beneficia de această promoție avantajoasă la abonamentele tip Nelimitat, Optim 3 și Optim 2.

Abonații trebuie să știe această reducere se aplică doar în cazul contractelor de telefonie mobilă cu o durată de 24 de luni, oferind clienților posibilitatea de a alege între reducerea de 50% din valoarea abonamentului lunar sau achiziționarea unui telefon cu rate fixe DIGI pe o perioadă similară de 24 de luni, fără avans, opțiune disponibilă pentru cei care au cel puțin un serviciu fix DIGI.

Totodată, abonamentul Nelimitat conferă utilizatorilor avantaje generoase, inclusiv trafic nelimitat de internet, minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI, precum și 3000 de minute internaționale pentru convorbiri în SUA, Canada și UE. Toate aceste beneficii se aplică fără a ține cont de distanță sau de rețea, potrivit Digi.ro.

Citește și Digi RCS-RDS, anunţ de ultimă oră despre noile preţuri. Ce se întâmplă cu abonamentele, sunt vizaţi milioane de români