Veşti bune. 2013 va fi un an plin cu filme tari VIDEO

25 de producţii care se anunţă de mare succes vor fi lansate încă din luna februarie a anului viitor. Specialiştii se aşteaptă la încasări record.

RomaniaTV.net
29 dec. 2012, 10:56
Veşti bune. 2013 va fi un an plin cu filme tari VIDEO

Beautiful Creatures este o ecranizare a bestseller-ului cu acelaşi titlu scris de Kami Garcia şi Margaret Stohl. Filmul va deschide seria de blockbustere din 2013. Va fi lansat în România pe 15 februarie şi se aşteaptă să aibă un succes răsunător în rândul adolescenţilor.

Bruce Willis va apărea pe marile ecrane într-o continuare a filmului de acţiune G.I. Joe: The Rise of Cobra din 2009. Pelicula va fi lansată în România la sfârşitul lui martie.

Românii îl vor putea vedea pe Tom Cruise din nou pe marele ecran începând din luna aprilie. „Oblivion” descrie un viitor apocaliptic cu o Terra iradiată până la distrugere. Personajul principal, interpretat de actorul american este trimis într-o misiune periculoasă pe Pământ.

Iron man 3, filmul de groază Evil Dead, Star Trek şi Fast and Furious 6 vor fi lansate în România până în luna mai.

De pe marile ecrane nu vor lipsi nici Brad Pitt sau Leonardo di Caprio. Acesta din urmă va interpreta rolul unui bogătaş veşnic îndrăgostit de fosta lui iubită.