Veşti bune despre VISA WAIVER: Imigranţii rude apropiate cu CETĂŢENI AMERICANI vor putea sta în SUA

O parte dintre imigranţii care au rămas în Statele Unite ale Americii (SUA) mai mult decât aveau dreptul vor putea cere să-şi continue şederea în SUA, în baza unei noi modificări a legislaţiei cu privire la imigraţie autorizate discret de administraţia preşedintelui Barack Obama, relatează miercuri Associated Press, preluată de Agerpres.

RomaniaTV.net
27 nov. 2013, 20:22
Veşti bune despre VISA WAIVER: Imigranţii rude apropiate cu CETĂŢENI AMERICANI vor putea sta în SUA

În baza unui memorandum al Serviciului de cetăţenie şi imigraţie al SUA datat 14 noiembrie, unii imigranţi din cele 37 de state membre ale programului Visa Waiver, care sunt rude apropiate cu cetăţeni americani, pot obţine permisiunea de a rămâne în Statele Unite.

În general, cetăţenii din ţările incluse în Visa Waiver nu au nevoie de vize pentru a veni în SUA, însă nu pot rămâne pe teritoriul american decât maximum 90 de zile. În acest program sunt cuprinse în cea mai mare parte state europene, scrie Agerpres.

Citeşte şi Imigranţi ROMÂNI din SUA, acuzaţi de CĂSĂTORII DE CONVENIENŢĂ

Memorandumul a fost emis cu o zi înainte ca administraţia Obama să anunţe un alt plan care vizează ca unii imigranţi care sunt părinţi, copii şi soţi de militari americani să poată rămâne în Statele Unite, menţionează AP.