Veşti bune pentru Alex Bodi. Afaceristul a scăpat de controlul judiciar: „Judecătorul a decis să nu mai existe niciun fel de restricții”

Veşti bune pentru Alex Bodi. Afaceristul a scăpat de controlul judiciar şi nu mai trebuie să dea cu subsemnatul la secția de poliție. Radu Marinescu, apărătorul său, a făcut declaraţii pe acest şi spune că este o victorie extrem de importantă.

29 mart. 2022, 12:34
Veşti bune pentru Alex Bodi. Afaceristul a scăpat de controlul judiciar: „Judecătorul a decis să nu mai existe niciun fel de restricții”
Veşti bune pentru Alex Bodi

Veşti bune pentru Alex Bodi. Radu Marinescu, apărătorul omului de afaceri, a oferit detalii despre decizia instanței prin care acesta scapă de controlul judiciar și implicit de restricțiile ce decurgeau din aceasta. Judecătorul care se ocupa de caz a decis să restituie întregul dosar la Parchet, iar controlul judiciar a fost revocat.

Citeşte şi: Loredana Groza, dans lasciv cu iubita lui Alex Bodi. Afaceristul s-a împăcat cu blondina

Veşti bune pentru Alex Bodi

O veste bună pentru Alex, o veste bună pentru apărare și într-adevăr o victorie importantă. Judecătorul a decis să restituie întregul dosar la Parchet pentru refacerea actului de sesizare și pentru a se refacea acea parte a dosarului în măsura posibilităților, care a fost deființată de judecător.

În momentul de față putem vorbi de o lipsă a unei trimiteri în judecată a lui Alex Bodi. De asemenea s-a revocat controlul judiciar în ceea ce-l privește pe Alex, asta înseamnă că judecătorul a decis să nu mai existe niciun fel de restricții în ceea ce privește libertatea de mișcare a lui Alex. Vom vedea mai departe dacă se va formula o contestație, care este și opinia instanței superioare”, a mărturisit Radu Marinescu, avocatul lui Alex Bodi, la Antena Stars.

Alex Bodi are probleme de sănătate din nou

Alex Bodi a anunţat că este nevoit să apeleze la ajutorul medicilor. Afaceristul care a divorţat de Bianca Drăguşanu a recunoscut că urmează să se opereze din cauza unor probleme de sănătate mai vechi.

Trebuie să plec, am o problemă. Urmează să mă operez la picioare. Am eu o chestie a mea cu varicele. E o chestie de mai demult. E de ceva timp, dar am tot amânat și acum cred că va trebui. Ori în Londra, ori în Franța, două clinici diferite”, a povestit Alex Bodi, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Alex Bodi a spus că are o problemă mai veche cu varicele şi ar fi venit momentul să apeleze la o intervenţie chirurgicală la picioare. Afaceristul susţine că se va opera la o clinică din străinătate.

Eu am o problemă cu venele. Am venele prea dilatate. M-am operat acum ceva timp, iar acum trebuie din nou. Îmi pompează sângele tare în vene”, a adăugat afaceristul.

În trecut, Alex Bodi a mai trecut prin această problemă și ar mai fi apelat la o intervenție chirurgicală, dar se pare că este nevoit să se trateze iar.