Veşti bune pentru amanta preotului de la Scobâlțeni. Decizie surpriză luată de judecători

Amanta preotului de la Scobâlțeni poate răsufla uşurată, instanţa a decis ca soţul ei, care a bătut-o, să rămână după gratii.

25 aug. 2022, 13:48
Veşti bune pentru amanta preotului de la Scobâlțeni. Decizie surpriză luată de judecători

Decizie grea pentru bărbatul înșelat de soția cu preotul din sat. Judecatorii au hotărât ca acesta să rămână după gratii după ce a snopit-o în bătaie pe soție și l-a șantajat pe amantul, preotul din Scobâlțeni, acesteia cu suma de 20.000 de euro.

Recent, amanta preotului de la Scobâlțeni s-a întors acasă. După ce a stat o perioadă în grija celor de la DGASPC Iași, femeia a revenit acasă, mai ales că soţul ei, pe numele căruia fusese emis ordin de restricţie după ce a bătut-o grav, a fost închis în puşcărie.

Soţul ei rămâne în arest şi deocamdată poate sta liniştită că nu are cine s-o mai bată după aventura cu preotul din sat.

Întreg scandalul a izbucnit în urmă cu câteva săptămâni, când ieșeanul Gheorghe Nicăi-Scrijan a aflat că soția lui, Alexandra, l-a înșelat cu preotul din sat. Cei doi erau căsătoriţi de mai bine de patru ani, chiar preotul Bogdan Orzetic, amantul Alexandrei, a oficiat slujba religioasă, scrie bzi.ro.

După căsătoria cu fermierul Gheorghe Nicai, Alexandra s-a apropiat de preotul din sat. „Eu am început să vorbesc cu el la spovedanie… Atunci m-a întrebat cum sunt cu soțul meu, dacă avem relații, ce facem, cum facem… Nu știu de ce, dar i-am spus… Îmi plăcea să vorbesc cu el, să-i povestesc, vedeam că-i place.

Vorbeam la telefon cu el și, la fel, îi povesteam ce făceam cu soțul seara… După ne-am mai întâlnit. Mie îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată… A fost ca o joacă”, a povestit Alexandra.

Citeşte şi: Alexandra, amanta preotului din Scobâlțeni, dezvăluiri incendiare despre aventura lor: „La el în apartament, când nu era preoteasa acasă, făceam ce făceam. Fantezia lui era…”

Povestea poate nu ar fi ieșit la iveală niciodată, dacă Alexandra nu i-ar fi povestit cumnatei sale întâlnirile cu preotul Bogdan Orzetic. Cumnata i-a povestit soţului Alexandrei, iar acesta i-a prins în fapt. A bătut-o pe femeie, iar aceasta s-a dus direct la Poliție, unde a depus plângere și a cerut să fie emis un ordin de protecție împotriva soțului.

Citeşte şi: Amanta preotului din Scobâlţeni povesteşte cum a fost torturată de soţ, poliţia abia a scăpat-o din maşina acestuia. Tânăra a obţinut ordin de protecţie împotriva bărbatului

Ulterior, bărbatul încornorat s-a dus și peste preot și i-a cerut bani ca să nu facă publică aventura lui cu Alexandra. I-a cerut 20.000 de euro ca să nu vorbească despre această relație secretă a lor. În cele din urmă, cei doi s-au înțeles asupra sumei de 10.000 de euro ca să fie totul uitat. Doar că soţia preotului a aflat de şantaj şi a alertat Poliţia. Când s-au întâlnit cei doi, oamenii legii au organizat flagrantul delict, iar fermierul a fost arestat pentru „pentru săvârşirea infracțiunilor de şantaj şi violență în familie, în formă continuată”.

Recent, procurorii au dispus trimiterea în judecată a soțului „încornorat”. În cadrul dosarului, atât nevasta ieșeanului, Alexandra, cât și preotul din Scobâlțeni sunt considerați părți vătămate.