Veşti bune pentru clienţii IKEA. Această categorie va primi bani de la companie. Trebuie să îndeplinească două condiţii

Veşti bune pentru clienţii IKEA. Cei care vor să scape de vechile lor dulapuri sau mese cumpărate din magazin le pot revinde companiei. Aceasta la rândul ei scot totul la vânyare sub forma de obiecte second-hand.

RomaniaTV.net
13 oct. 2020, 14:11
Veşti bune pentru clienţii IKEA. Această categorie va primi bani de la companie. Trebuie să îndeplinească două condiţii

Reprezentanţii Ikea spun că inițiativa ‘Buy Back’ face parte din obiectivul său de a deveni „o companie complet circulară și cu un impact pozitiv asupra mediului până în 2030”. Campania se va desfăşura în 27 de țări începând din 24 noiembrie și până în 3 decembrie, în schimbul fostelor lor obiecte de mobilier, clienții vor primi vouchere pe care le vor putea cheltui la magazinele IKEA, iar valoarea voucherelor va depinde de starea în care se află obiectele de mobilier pe care le revând.

Cum funcţionează campania şi care sunt paşii de urmat pentru a primi voucherul

Clienţii care au produse intacte, adică fără zgârieturi r primi vouchere echivalente cu 50% din prețul inițial al obiectelor, în timp ce mobilierul aflat în stare „foarte bună”, cu zgârieturi minore, va fi răscumpărat de IKEA la 40% din valoarea inițială. În sfârșit, mobilierul „în stare avansată de uzură”, cu mai multe zgârieturi, va fi răscumpărat la 30% din valoarea inițială. De asemenea, obiectele trebuie returnate companiei complet asamblate.

De atlfel, până anul viitor, IKEA intenționează ca în fiecare din magazinele sale să existe zone dedicate unde oamenii își vor putea revinde mobilierul vechi și să găsească mobilier reparat sau recondiționat.