Veşti bune pentru Ion Iliescu, la patru zile de la intervenţia la inimă

Ion Iliescu are o stare de sănătate bună şi medicii au decis că poate fi scos de la Terapie Intensivă. Potrivit România TV, fostul preşedinte al României a fost transferat într-un salon pe secţie.

RomaniaTV.net
04 apr. 2019, 07:34
Veşti bune pentru Ion Iliescu, la patru zile de la intervenţia la inimă

Ion Iliescu se recupereaza bine după intervenția la care a fost supus în 1 aprilie, astfel că medicii care îl îngrijesc au decis transferarea lui de la Terapie Intensivă într-un salon al Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”.

Ion Iliescu a fost internat, luni, la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu” din cauza unor probleme cardiace. Diagnosticul medicilor a fost pericardită hemoragică. Fostul preşedinte Ion Iliescu, în vârstă de 89 de ani, a fost operat în aceeaşi zi.

„În după-amiaza zilei de 1 aprilie, domnul Ion Iliescu, fost preşedinte al României, a fost adus prin transfer de la Spitalul Elias la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare ‘Prof. C.C. Iliescu’ cu diagnosticul de pericardită lichidiană – tamponadă cardiacă. După evaluare şi pregătire preoperatorie pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale cu un rezultat final foarte bun”, precizează reprezentanţii spitalului, într-un comunicat.