Veşti bune pentru români! Blue Air introduce şapte rute noi pe perioada sărbătorilor de iarnă

Blue Air aduce vești bune iubitorilor de vacanțe. În intervalul 18 decembrie 2020 -10 ianuarie 2021, compania aeriană va introduce un număr de 49 de zboruri noi săptămânal către şapte destinaţii potrivite pentru sărbătorile de iarnă. 

RomaniaTV.net
17 sept. 2020, 12:43
Veşti bune pentru români! Blue Air introduce şapte rute noi pe perioada sărbătorilor de iarnă

Cele șapte noi destinații, Barcelona, Birmingham, Bologna, Glasgow, Madrid, Roma și Viena, vor fi operate în mod temporar în cadrul Orarului de Iarnă 2020-21 și vor fi introduse în programul regulat de zbor în cadrul Orarului de Vara Blue Air 2021.

Citeşte şi: Gură de oxigen pentru TAROM şi Blue Air. S-au aprobat subvenţii în şedinţa de Guvern

Zborurile noi operate în perioada 18 Decembrie 2020 -10 ianuarie 2021, cu excepția zilelor de 25 decembrie și 1 ianuarie, sunt:

București – Roma (Fiumicino): 9 zboruri/ săptămâna

București – Glasgow: 7 zboruri/ săptămâna

București – Madrid: 5 zboruri/ săptămâna

București – Bologna: 7 zboruri/ săptămâna

București – Viena: 7 zboruri/ săptămâna

București – Birmingham: 7 zboruri/ săptămâna

București – Barcelona: 7 zboruri/ săptămâna

„Suntem încântați să venim cu vești bune referitor la perioada sărbătorilor de iarnă, anticipând entuziasmul specific vacanțelor de sezon și al revederii cu cei dragi. Între 18 decembrie și 10 ianuarie am introdus în orarul de zbor o selecție de șapte dintre cele mai dorite destinațîi ale pasagerilor noștri, destinații care vor face parte și din Orarul de Vara 2021”, spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.