Veşti de ultimă oră despre starea lui Ion Dichiseanu. „Nu știm cât va trebui să mai așteptăm”

Ioana Dichiseanu a vorbit despre starea de sănătate a actorului și despre recuperarea acestuia la Spitalul Floreasca. Fiica lui Ion Dichiseanu a dezvăluit că artistul mai are nevoie de timp pentru a-şi reveni.

14 mai 2021, 18:13
Veşti de ultimă oră despre starea lui Ion Dichiseanu. „Nu știm cât va trebui să mai așteptăm”

Veşti de ultimă oră despre starea lui Ion Dichiseanu. Situația artistului este mai bună acum, chiar dacă până la vindecarea completă mai este nevoie de o perioadă de timp.

Veşti de ultimă oră despre starea lui Ion Dichiseanu

„Tata e mai bine, din fericire, medicii de la Spitalul Floreasca au identificat bacteria care i-a provocat atâtea probleme și, acum, a scăpat de ea. Dar va mai dura recuperarea, nu știm exact cât, el având și alte probleme, cu tensiunea, cu inima, iar acestea au afectat și plămânii”, a spus Ioana Dichiseanu pentru Fanatik. Fiica artistului este optimistă cu privire la ce se va petrece cu marele actor și îl așteaptă cu nerăbdare acasă, cu atât mai mult cu cât recuperarea pare să decurgă bine: „Tata, ultima oară când am vorbit cu el, mi-a spus că vrea să vină cât mai repede acasă. Recuperarea depinde și de el, dar trebuie să mai avem răbdare, nu știm cât va trebui să mai așteptăm. Oricum, e mai bine acum. Nu putem vorbi prea des cu el din cauza restricțiilor, dar se simte mai bine”.

Fiica lui Ion Dichiseanu, acuzaţii grave la adresa medicilor: „Vreau să dovedesc că a fost malpraxis”

Ioana Dichiseanu ne-a dezvăluit că, inițial, problemele de sănătate ale lui Ion Dichiseanu au fost diagnosticate eronat, lucru care a făcut, printre altele, ca vindecarea lui să fie, probabil, mai lentă. „La clinica privată i s-a pus diagnosticul de tumoră, spuneau că e inoperabilă. Eu le-am cerut să nu îi zică nimic lui, știam doar eu. Am mers la Floreasca, iar acolo medicii, după analize, după imagistică, după toate lucrurile pe care le-au făcut să afle ce are, ne-au spus că nu e vorba de vreo tumoră, că e o pleurezie și l-au tratat cum trebuie. Avea și acea infecție, dar s-a rezolvat până la urmă. Probabil că dacă i s-ar fi făcut acea bronhoscopie nu ar fi avut nici infecția, nu ar fi luat bacteria aceea”, a mai spus Ioana Dichiseanu.

Ion Dichiseanu a ajuns din nou în spital. Fiica actorului: „Nu are nicio legătură cu SARS-CoV-2. Totul este din cauza unei investigaţii făcute greşit”

Vindecarea și recuperarea marelui actor este așteptată cu nerăbdare de toată familia, dar mai ales de fiica ei și nepoata actorului, Anastasia. „Anastasia ne-a spus, zilele trecute, că vrea să se facă medic la Floreasca. Motivul? Mi-a spus că vrea să îl trateze pe Dichi – așa cum îi spune ea tatălui meu – și să aibă grijă de el. M-a făcut praf cu aceste cuvinte. Ei sunt foarte apropiați, sunt legați unul de celălalt, iar vorbele astea m-au impresionat”, a mai spus Ioana Dichiseanu.


loading...
Partenerii noștri