Veşti proaste: Proprietarii maşinilor avariate de copacii doborâţi de furtuni nu vor mai fi despăgubiţi VIDEO

Proprietarii maşinilor avariate de copacii doborâţi de furtuni nu vor mai fi despăgubiţi. Vestea proastă vine chiar de la un director ADP, care spune că asiguratorii fug de asemenea contracte, după ce anii trecuţi au ieşit în pierdere. Trei maşini au fost distruse în cartierul Drumul Taberei în această săptrămână, în timpul unei vijelii.

RomaniaTV.net
13 iun. 2014, 12:18
Veşti proaste: Proprietarii maşinilor avariate de copacii doborâţi de furtuni nu vor mai fi despăgubiţi VIDEO

Proprietarii maşinilor avariate de copacii căzuţi în timpul furtunii nu vor mai fi despăgubiţi de Administraţia Domeniului Public. Vestea proastă vine chiar din gura unui director de ADP, care spune că asiguratorii nu mai vor să bage mâna-n buzunar, potrivit România TV.

Un copac bătrân, de peste 40 de ani, a fost scos din pământ de furtună. El a făcut praf trei maşini. Proprietarii au mers degeaba la Administraţia Domeniului Public a sectorului 6. Unul dintre directori a explicat de ce: asiguratorii nu mai vor să bage mâna-n buzunar.

„Firmele de asigurări şi-au luat plasă la început. Nu ştiau la ce se-aşteaptă. Şi-acum nu mai reuşim să le facem să plătească iar. ADP-ul făcea asigurări şi firmele despăgubeau. Riscul era foarte ridicat. Zeci de mii de copaci, sute de mii de maşini…riscul era foarte mare”, a declarat directorul adjunct al ADP Sector 6.

După ce au cerut în zadar de mai multe ori autorităţilor să taie copacul, localnicilor nu le-a mai rămas decât să constate dezastrul.