Veşti proaste despre Ionela Prodan. Anunţul trist care vine de la spital în Vinerea Mare. Curg mesajele pe Facebook

Dupa ce s-a intamplat minunea si a iesit din coma, Ionela Prodan este din nou in stare foarte grava!      

06 apr. 2018, 06:52
Veşti proaste despre Ionela Prodan. Anunţul trist care vine de la spital în Vinerea Mare. Curg mesajele pe Facebook

Starea de sanatate a Ionelei Prodan s-a inrautatit in ultimele zile! Daca familia era optimista si spera intr-o minune dupa ce artista, in varsta de 70 de ani, a iesit din coma, acum, situatia s-a schimbat iarasi! 

Ionela Prodan a fost deconectată de la aparate: „Sunt lângă tine! Să nu uiţi niciodată că te iubesc!” Zeci de mesaje pe Facebook

“Luni, artista si-a mai revenit, a deschis ochii si a putut sa comunice cu fetele ei! A fost un adevarat miracol ca a fost scoasa de la aparate si a putut sa respire pe cale normala! Sa speram ca lucrurile se vor imbunatati”, au dezvaluit, in urma cu cateva zile, persoane de la fata locului.

Ionela Prodan nu se mai ridica din pat! Situatia este disperata in aceste momente

Din pacate, daca, initial, cantareata a parut ca se simte mai bine, de ieri, boala i s-a agravat de la o ora la alta! Familia este pur si simplu disperata, iar medicii de la Spitalul Elias incearca, pe cat le sta in putinta, sa o stabilizeze pe indragita vedeta a muzicii populare romanesti.

Ionela Prodan şi-a făcut testamentul. Ce a lăsat fetelor, ce a lăsat nepoţilor

Totusi, surse din spital sustin ca situatia artistei este incerta si nu se poate spune nimic concret. “Ionela Prodan nu se mai ridica din pat! Desi fetele au vrut sa o puna pe picioare macar cateva minute si sa o plimbe prin salon, ea nici nu a reusit sa isi ridice capul! Are doar momente cand deschide ochii, vorbeste putin cu Anamaria si cu Anca, si apoi momente cand sta nemiscata, intinsa complet pe spate, de parca ar dormi! Sa speram, totusi, ca tratamentul o va ajuta sa isi revina”, au povestit persoane din preajma cantaretei.

Citeşte şi Doliu pentru folclorul românesc. S-a stins din viaţă îndrăgita cântăreaţă de muzică populară, ducea cu ea o boală grea de zece ani