Vești proaste pentru abonații Disney+. Decizia care îi afectează mai ales pe români

Ofensiva împotriva partajării conturilor, versiunea Disney, va debuta în luna iunie şi se va extinde în luna septembrie. Vezi mai jos toate detaliile.

05 apr. 2024, 09:19
Vești proaste pentru abonații Disney+. Decizia care îi afectează mai ales pe români

Ofensiva împotriva partajării conturilor a fost anunțată deja de mai multe luni.

Citește și Disney Plus s-a lansat oficial în România. Ce producții sunt disponibile pe platforma de streaming

Într-un interviu pentru CNBC, şeful Disney Bob Iger a spus că serviciul principal de streaming al companiei va începe să ia măsuri concrete împotriva partajării conturilor începând cu luna iunie.

Doar într-un număr restrâns de ţări vor fi aplicate măsurile în luna iunie, urmând acestea să fie aplicate în mult mai multe regiuni începând din septembrie.

Disney+ urmărește aceeași inițiativă ca Netflix, astfel că, aplică aceeași strategie, mai ales că la Netflix pare să fi dat roade.

În cazul Netflix, numărul abonărilor s-a dublat în cele două luni care au urmat implementării măsurii de blocare a partajării conturilor.

Platforma de streaming Disney nu a reușit să obțină profit

Disney+ speră să se bucure de o creştere asemănătoare în ceea ce priveşte abonarea, după blocarea partajării conturilor.

Platforma de streaming a Disney încă nu a reuşit să obţină profit.

Citește și Actrița Ana Ofelia Murguía, cunoscută ca vocea lui Coco din filmul Disney, a murit

Şi Disney+ prevede interzicerea partajării conturilor în condiţiile de folosire, însă, nu a făcut nimic împotriva acesteia, câtă vreme a contribuit la creşterea numărului de utilizatori, potrivit 10News.com.