VEŞTI TERIBILE despre starea lui Mario Iorgulescu. COMUNICAT OFICIAL transmis de medicii de la SPITALUL ELIAS

Mario Iorgulescu, 24 de ani, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a provocat moartea unui alt tânăr de aceeași vârstă cu el, în timp ce conducea cu mare viteză pe Șoseaua Chitilei din București.

13 sept. 2019, 09:30
VEŞTI TERIBILE despre starea lui Mario Iorgulescu. COMUNICAT OFICIAL transmis de medicii de la SPITALUL ELIAS

Mario Iorgulescu a ieșit pozitiv la testul privind consumul de cocaină. De asemenea, legiştii au determinat că Mario Iorgulescu avea și o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, potrivit rezultatelor INML.

BOMBĂ în cazul accidentului mortal provocat de Mario Iorgulescu. Decizie de ULTIMĂ ORĂ a PROCURORILOR

Vineri, medicii de la Spitalul Elias au remis un comunicat legat de starea în care se află fiul şefului LPF.

Mario Iorgulescu era BEAT şi DROGAT în momentul accidentului: ALCOOLEMIE IMENSĂ şi pozitiv la COCAINĂ

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem urmatoarele precizări:

1. Contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie;

2. Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare;

3. Anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă;

4. Ca urmare a celor de mai sus, se impune continuarea tratamentului în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece se menține posibilitatea unei evoluții nefavorabile”, se arată în comunicatul Spitalului Elias.