Vestul sălbatic în Bucureşti. Tânăr de 23 de ani, înjunghiat în Sectorul 4 / Deţinut evadat ca-n filme din duba poliţiei

Poliţiştii urmează să stabilească toate persoanele implicate, dar şi motivul care a dus la conflictul spontan.

11 dec. 2023, 23:38
Vestul sălbatic în Bucureşti. Tânăr de 23 de ani, înjunghiat în Sectorul 4 / Deţinut evadat ca-n filme din duba poliţiei

Scandaluri în Bucureşti. Un tânăr de 23 de ani a fost înjunghiat, luni seară, în timpul unui scandal care a avut loc pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei.

”La data de 11 decembrie 2023, în jurul orei 19.00,  Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 15 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 4, ar fi avut loc o altercaţie între mai multe persoane, în urma căreia, un bărbat, în vârstă de 23 de ani, ar fi fost agresat cu un obiect tăietor-înţepător”, a transmis, luni seară, Poliţia Capitalei.

Noi detalii şocante în cazul adolescentelor care s-au sinucis la Hunedoara. Una dintre fete chemase poliţia acasă cu o zi înainte, acuzând agresiuni fizice din partea părinţilor
Sursa citată a precizat că, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Secţiei 15 şi un echipaj de prim-ajutor.

”Victima a fost transportată la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri-DGPMB”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii urmează să stabilească toate persoanele implicate, dar şi motivul care a dus la conflictul spontan.

 

Tânăra de 23 de ani din București ucisă de șeful său ar fi fost abuzată de acesta în trecut. Anchetatorii au cerut un test ADN pentru copilul nenăscut al victimei

Deţinut din Penitenciarul Rahova, evadat la întoarcerea de la punctul de lucru / El a fugit dintr-o maşină, în timp ce staţiona la semafor / Nu are antecedente şi era condamnat pentru conducere fără permis

Un deţinut din Penitenciarul Rahova a evadat, luni, la întoarcerea de la punctul de lucru. El a fugit dintr-o maşină, în timp ce staţiona la semafor, la intersecţia str. Antiaeriană cu bulevardul Ghencea. Nu are antecedente şi era condamnat pentru conducere fără permis.

”Luni, 11.12.2023, în jurul orei 17:10, deţinutul Gheorghe Ionuţ Adrian, fără antecedente penale, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere (335 NCP), clasificat în regim deschis, la întoarcerea de la punctul de lucru unde presta activităţi lucrative fără supraveghere, aflându-se în maşina beneficiarului la intersecţia str. Antiaeriană cu bulevardul Ghencea (sector 5), în timpul staţionării automobilului la semafor a deshis portieră şi a fugit pe carosabil”, au transmis, luni, reprezentanţii Penitenciarului Bucureşti Rahova.

Potrivit acestora, s-a dispus sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, informarea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Poliţiei Oraşului Bragadiru, IPJ Ialomiţa, Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră a Municipiului Bucureşti, procedându-se totodată la alarmarea personalului şi trimiterea de echipe de căutare formate din poliţişti de penitenciare ai unităţii.

”Menţionăm că fapta deţinutului este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani”, au transmis oficialii penitenciarului.

Aceştia anunţă că deţinutul are înălţimea de 1, 90 m, statură atletică, ochi căprui, sprâncene drepte, faţă ovală, ten deschis, şaten închis, iar la momentul părăsirii autovehiculului purta pantaloni gri de trening, geacă roşie, bluză de trening gri.
”Pentru orice informaţie cu privire la persoana din fotografie, apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Bucureşti-Rahova, la numărul de telefon 0214200810”, se mai arată în comunicat.