Vezi cum arată Radu Mazăre, costumat în REGE AFRICAN VIDEO

Radu Mazăre a apărut pe scena festivalului de modă de la Mamaia costumat în rege african. Radu Mazăre a avut o coroană cu pene, a fost pictat pe faţă şi a avut o suliţă de doi metri în mână. Săptămâna viitoare, primarul spune că va pregăti un spectacol în care îl va interpreta pe Suleyman Magnificul.

18 aug. 2013, 06:34

Radu Mazăre surprinde din nou. Primarul din Constanţa a apărut pe scena festivalului de modă de la Mamaia, costumat în rege african. Nu doar costumul a fost inedit, ci şi mişcările scenice, potrivit România TV.

Citeşte şi Radu Mazăre a încercat un nou sport extrem la mare. Vezi cum s-a distrat VIDEO

Cu pene pe cap, pictat pe faţă şi cu o suliţă de doi metri în mână, aşa a apărut Radu Mazăre pe podiumul de moda din staţiunea Mamaia, într-o paradă a costumelor exotice. Primarul din Constanţa spune că rolul i se potriveşte perfect. Personajul în care s-a deghizat avea mereu în preajmă cele mai frumoase femei din trib. Aparitia primarului a stârnit zâmbete printre turisti.

Citeşte şi Radu Mazăre, fotomodel pentru o seară. Cum a defilat primarul Constanţei VIDEO

La sfârşitul lunii august, primarul spune că va pregăti un spectacol inedit, după ce îl va întruchipa pe Suleiman Magnificul, iar alături de el vor fi 50 de persoanaje.