Vezi unde sunt fabricate chiflele de la McDonald’s

Titan, unul dintre cei mai importanţi jucători din industria de panificaţiei, furnizează chifle pentru produsele gigantului McDonald's. Contractul dintre cele două companii se ridică la 5 milioane de euro anual.

RomaniaTV.net
28 dec. 2011, 18:09
Vezi unde sunt fabricate chiflele de la McDonald’s

Titan a devenit furnizorul de chifle al gigantului McDonald’s în mai multe state europene, scrie zf.ro. Astfel, în prezent, Titan livrează în Grecia, Bulgaria, Macedonia şi România, şi poartă negocieri şi pentru alte state.

În prezent 6% din business-ul nostru provine din contractele pe care le avem încheiate cu McDonald’s„, spune Violeta Niculae, directorul de marketing al Titan.

Compania a înregistrat, după primele nouă luni ale acestui an, o cifra de afaceri de 63,2 milioane de euro, în creştere cu aproape 50% faţă de aceeaşi perioadă din 2010.

Astfel, dacă ritmul de creştere al businessului se menţine, Titan Bucureşti va închide bilanţurile din 2011 cu o cifră de afaceri de 84,3 milioane de euro.

Potrivit estimărilor ZF la un business de circa 80 de mil. euro, contribuţia contractului cu McDonald’s ajunge la aproape 5 milioane de euro.

Titan a inaugurat în luna octombrie a anului trecut o fabrică de chifle din localitatea Cernica, în apropierea Capitalei. Fabrica are o capacitate de producţie de 275 de milioane de chifle pe an şi a necesitat o investiţie de 16 mil. euro.