Viaţa BATE FILMUL. Află povestea CUTREMURĂTOARE a copilului care îmbătrâneşte subit VIDEO

La numai şapte ani, un copil din Cluj a început să îmbătrânească subit. Zoly a fost diagnosticat, în urmă cu două luni, cu o boală genetică rară, care duce la îmbătrânirea rapidă a pielii şi a organelor interne. Ar avea nevoie de tratament în străinătate. Familia nu are însă banii necesari. După divorţul părinţilor e crescut de bunici dintr-o pensie modestă.

RomaniaTV.net
01 mai 2014, 09:38
Viaţa BATE FILMUL. Află povestea CUTREMURĂTOARE a copilului care îmbătrâneşte subit VIDEO

Zoly are numai şapte ani şi în loc de frumuseţea copilăriei, viaţa i-a arătat partea sa urâtă. În urmă cu două luni, el a fost diagnosticat cu o boală genetică care duce la îmbătrânirea pielii şi a organelor interne.

„El cu boala asta s-a născut, dar s-a descoperit acum prin biopsie. Duce spre orbire, scaun cu rotire, îi distruge tot organismul pe dinauntru, începând cu inima. Tot, tot îi distruge”, spune bunica.

Bunicii se descurcă greu cu doar câteva sute de lei pe lună, din pensiile de boală. Tratamentul la o clinică în străinătate, pentru Zoli, e un lux pe care nu şi-l pot permite. 

„E viata mea copilul asta, l-am crescut de mic, l-am ajutat de mic, nu aş putea concepe viaţa fără el. Mai ales că ştiu că nu au mult de trăit copiii aştia”, spune printre lacrimi bunica băieţelului.

Dacă nu va primi tratamentul la timp Zoli ar putea ajunge într-un scaun cu rotile şi nu îşi va împlini niciodata visul de a deveni un mare fotbalist.

Pentru cei care vor să întindă o mână de ajutor pot don

Cont lei: RO31BTRLRONCRT0251662301
Cont euro: RO 78BTRLEURCRT0251662301

Citeşte şi: Povestea BEBELUŞULUI născut cu o COADĂ de CINCI CENTIMETRI: Operaţia poate duce la PARALIZIE FOTO

Citeşte şi Povestea băiatului cu o ANOMALIE CIUDATĂ care este privit ca un zeu în INDIA: E un dar DIVIN FOTO