Viaţa bate filmul. Copil salvat de tornadă, UCIS de câinele familiei ce îl adăpostea

Un băiat în vârstă de cinci ani a fost protagonistul unei întâmplări demne de scenariul cunoscutei serii "Final Destination". Copil a supravieţuit împreună cu familia unei tornade ce a devastat în luna mai oraşul Moore (Oklahoma), dar a murit duminică, după ce a fost muşcat de gât şi de cap de câinele familiei care îi găzduia.

RomaniaTV.net
12 iun. 2013, 11:49
Viaţa bate filmul. Copil salvat de tornadă, UCIS de câinele familiei ce îl adăpostea

Tragedia s-a întâmplat în casa lui Lynn Geiling din Jessieville, în timp ce părinţii copilului erau plecaţi de acasă, la o distanţă de aproximativ 320 de kilometri.

Câinele, un bull mastiff, l-a atacat pe băiat, după ce acesta a început să ţipe. Proprietara s-a dus să calmeze copilul, dar ţipetele acestuia au iritat câinele, care l-a atacat pe micuţ, crezând, probabil, că băiatul o atacă pe stăpâna sa, a explicat Scott Hinojosa, adjunctul şerifului din ţinutul Garland.

Lynn Geiling a luptat să salveze copilul din fălcile câinelui, chemându-şi în ajutor soţul, potrivit Biroului şerifului. Când a reuşit, era, însă, prea târziu, medicii de la spitalul unei l-au transportat pe micuţ neavând altceva defăcut decât să constate decesul.

Câinele a fugit, dar a fost capturat. Împotriva familiei Geiling nu au fost formulate acuzaţii, a anunţat Hinojosa.

Ţinutul Garland are una dintre cele mai relaxate legislaţii în privinţa câinilor, dar acest lucru s-ar putea schimba cât de curând, având în vedere numărul tot mai mare de situaţii de acest gen.