Viaţa bate filmul. Şi-a înjughiat soţul după ce l-a văzut în poze mai vechi cu amanta. Culmea, amanta era chiar ea!

O femeie din Sonora, Mexic, şi-a înjunghiat soţul după ce a dat peste nişte fotografii mai vechi în care acesta era acompaniat de o femeie mai tânără.

25 ian. 2021, 11:17
Viaţa bate filmul. Şi-a înjughiat soţul după ce l-a văzut în poze mai vechi cu amanta. Culmea, amanta era chiar ea!

Viaţa bate filmul. O femeie din Sonora, Mexic, şi-a înjunghiat soţul după ce a dat în telefonul acestuia peste nişte fotografii mai vechi în care acesta era acompaniat de o femeie mai tânără. Suspecta Leonora N. a fost arestată la scurt timp după incident.

Leonora N. şi-a atacat soţul, pe Juan N., după ce a văzut în telefonul acestuia câteva fotografii în care apărea alături de „o femeie mai tânără”. Se pare că fotografiile erau de pe vremea când cei doi nu îşi oficializaseră încă relaţia, după cum scrie Yucatan magasine

Juan N. le digitalizase pentru a le putea păstra şi în telefon, însă a apucat să îi explice soţiei sale abia după ce fusese deja înjunghiat.  Bărbatul a reuşit să îi ia cuţitul din mână soţiei sale, iar poliţiştii a venit la scurt timp după aceea, alertaţi de vecinii care au auzit ţipete venind din casa celor doi.

Citeşte şi Claudia Pătrășcanu, dezvăluire cutremurătoare: “Gabi le-a zis părinților că se aruncă de pe pod pentru amantă. A cheltuit 200.000 € cu ea”

Viaţa bate filmul şi în alt caz cu iz de telenopvelă din Mexic. Un bărbat a săpat un tunel între casa lui și cea a amantei, ca să o poată vizita când vrea. Cum au fost descoperiți cei doi.

Zidarul, identificat doar cu prenumele Alberto, a lucrat timp de câteva săptămâni la tunelul dintre casa lui și cea a amantei sale, Pamela, din cartierul Villas del Prado, potrivit presei mexicane.

Alberto și-a pus în practică toate cunoștințele despre construcții și a săpat, apoi a construit tunelul, ca să-și poată vedea amanta fără știrea soțului acesteia.

Bărbatul a fost inspirat de „El Chapo” Guzman, care a evadat din închisoare prin tuneluri săpate sub pământ.

Proiectul a fost dus la bun sfârșit, iar cei doi amanți se vedeau ori de câte ori femeia era singură acasă, dar au fost surprinși într-o zi, când soțul acesteia s-a întors mai devreme de la serviciu.

„Alberto a încercat să se ascundă sub pat și când soțul a început să-l caute, bărbatul a dispărut. Soțul a descoperit atunci tunelul care ajungea până la casa zidarului”, spune presa locală.