Viaţa de cuplu: 8 ingrediente ale unei relaţii reuşite

O viata de cuplu cunoaste atat suisuri cat si coborasuri. Este inevitabil, aceasta caracteristica se poate aplica oricarui lucru in viata: orice urca, mai devreme sau mai tarziu coboara, si orice coboara, mai devreme sau mai tarziu va urca. Chiar si in economie putem aplica aceasta lege. Insa ce inseamna o viata de cuplu extraordinara?

RomaniaTV.net
15 mai 2019, 11:07
Viaţa de cuplu: 8 ingrediente ale unei relaţii reuşite

Sigur, raspunsul va diferi de la o persoana la alta, insa daca vrei sa afli ce inseamna o viata de cuplu extraordinara pe termen lung, pana la adanci batraneti, vei gasi aici 8 elemente comune:

# 1: Va respectati unul pe celalalt
Una dintre cele mai simple modalitati pentru a defini o relatie de cuplu extraordinara este respectul care exista sau nu. Daca sotul isi respecta sotia, iar ea la randul sau raspunde la fel atunci cei doi se afla pe drumul cel bun. In cazul in care relatia celor doi nu se bazeaza pe respectul reciproc aceasta mai devreme sau mai tarziu se va destrama.

# 2: Abia asteptati sa va vedeti
Daca relatia voastra merge bine abia asteptati sa va vedeti, de fiecare data cand sunteti departe unul de celalalt. Este ok sa petreceti si timp separat, insa este importanta dorinta cu care asteptati sa-l revedeti pe celalalt.

# 3: Va luati apararea reciproc
Este normal ca el sa scoata in evidenta partile bune ale sotiei sale si sa minimizeze lucrurile negative. Cu sigurata ca partenera va face exact acelasi lucru. Pana la urma intr-o relatie de cuplu excelenta partenerii incearca sa se sprijine unul pe celalalt si nu sa se doboare reciproc.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.