Viaţa mea s-a schimbat TOTAL atunci când un bătrânel s-a aşezat lângă mine pe bancă

Ştiu că poate sună ca o poveste, însă următoarea întâmplare mi-a schimbat viaţa total. Când credeam că am ajuns la fundul sacului mi-am dat seama că aveam de fapt tot ce-mi doream.

RomaniaTV.net
17 nov. 2015, 09:30
Viaţa mea s-a schimbat TOTAL atunci când un bătrânel s-a aşezat lângă mine pe bancă

Totul parea fara scapare pentru mine in dimineata in care, somer fiind, mi-am verificat pentru a 7-a oara buzunarele, in speranta ca voi mai gasi ceva marunt de pe vremea cand tineam bani prin toate hainele. Spre norocul meu, undeva in spatele dulapului, am gasit o hartie de 10 lei mototolita, lucru care mi-a adus un zambet larg pe buze.

Citeşte şi  Au transformat tragedia în succes! Cinci poveşti de viaţă care te vor inspira

Mereu mi-a fost rusine sa iau tigari la bucata, iar in momentele in care ramaneam falit imi puneam prieteniisa faca asta pentru mine. In fine, stau la rand in fata chioscului de langa bloc si decid sa imi iau un pachet de biscuiti, multumit de mine ca nu am dat ultimii bani pe viciul prostesc dobandit de pe vremea liceului.

Ma indrept spre parcul din apropiere si ma asez pe prima banca libera, pentru a-mi analiza mai bine situatia. Nu am fost niciodata genul de om care sa-si planga de mila, dar parca acum mi-e mai greu ca niciodata…

Citeşte mai mult pe TeoTrandafir.com