Viaţa Ronei Hartner s-a schimbat radical după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Vă zic de ce nu am avut un regim strict”

Viaţa Ronei Hartner s-a schimbat radical după ce a fost diagnosticată cu cancer. Vedeta a trecut printr-o perioadă extrem de grea, în urmă cu câțiva ani, când a fost diagnosticată cu cancer la colon. Din fericire, a descoperit la timp diagnosticul.

03 mai 2023, 18:11
Viaţa Ronei Hartner s-a schimbat radical după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Vă zic de ce nu am avut un regim strict”
Viaţa Ronei Hartner s-a schimbat radical

Viaţa Ronei Hartner s-a schimbat radical. După ce a învins boala, actriţa a mărturisit că a renunțat la orice fel de dietă, încearcă să se odihnească cât mai mult posibil și a eliminat toate persoanele din viața ei, care îi provocau mult stres.

Citeşte şi: Rona Hartner, hărțuită și agresată de regizori. Actrița face dezvăluiri cutremurătoare: „Mulți bărbați au încercat să mă aibă în pat”

Viaţa Ronei Hartner s-a schimbat radical

Într-adevăr, după cancer m-am trezit că mi s-a umflat corpul deodată brusc, de la cortizon, de fapt, am stocat toată apa pe care o beam și s-a transformat în 20 de kile în plus, deci a fost o panică generală. Sfatul este să înoți în apă rece, de mare (am intrat în apă de mare începând din 8 ianuarie 2020), de preferință, să faci dușuri cu apă rece ca să restimulezi tiroida. Ce-am mai făcut? Am mâncat ce am vrut eu.

Vă zic de ce nu am avut un regim strict – după ce ai un traumatism groaznic în corp, cu atâtea medicamente, n-o să-ți mai adaugi pe urmă un alt traumatism apucându-te să slăbești. Așa că nu mi-am făcut niciun regim și am lăsat corpul să-și revină el încetișor. După chestia asta, am început să mă odihnesc, să scot persoanele stresante din viața mea și acum fac împachetări.

Mă duc foarte des la salon, fac împachetări și masaje. În schimb, nu mă traumatizez cu mâncarea, nu îmi traumatizez corpul cu regimuri drastice, că nu am de ce. Pentru mine, a vrea cu orice chip să fiu slabă și să arăt la 50 de ani ca la 20 este un orgoliu, e o luptă inutilă împotriva propriului meu corp.

Eu sunt pe principiul că, chiar dacă suntem femei, avem și noi dreptul să trăim. Pe bune! Nu e un mesaj feminist, nu e un mesaj destructor, nu spun să mâncăm acum șaorma să ne punem și-n cap.

Spun doar că mă duc și eu la restaurant și mănânc ca un om normal, nu stau să mestec trei morcovi și două frunze de salată, că nu sunt capră! (râde) Am oroare de regimurile drastice. Da, aș vrea să mai arăt ca la 20 de ani, că, deh, n-am minte, dar asta nu înseamnă că pot și nu înseamnă că am să-mi mai traumatizez corpul.

Cred că unul dintre motivele pentru care am făcut cancer este din cauza regimurilor repetate. Și, la fel, regimurile erau fiindcă lumea ne judecă pentru c-am avea un kilogram în plus. Și atunci noi, din rușine, ne forțăm să slăbim și ne dereglăm organismul, iar pe urmă, poate de la regimuri repetate, avem atât de multe cancere, care sunt hormonul stresului de a fi tot timpul top-top-top”, a spus Rona Hartner, pentru Viva.ro.