Viaţă sexuală: Avantajele sexului de împăcare

Nicio viaţă sexuală nu poate fi completă dacă n-a inclus măcar o partidă de amor de împăcare. Deşi despărţirile sunt dureroase reprizele sexuale de după aduc un plus de picanterie în viaţa sexuală a cuplului şi, prin urmare, merită. Iar experţii din toată lumea sunt de acord: partidele neinhibate de amor după o dispută sunt o modalitate comună pentru cupluri de a rezolva un conflict.

RomaniaTV.net
26 mai 2012, 08:03
Viaţă sexuală: Avantajele sexului de împăcare

În vreme ce unii oameni consideră că astfel de partide de amor nu sunt doar sănătoase, ci şi mult mai intense datorită sentimentelor negative generate de conflict, alţii le văd doar ca pe un comportament deviant.

Există mai multe variante ale sexului de împăcare incluse în viaţa sexuală a unui cuplu. În funcţie de preferinţele fiecărui cuplu şi de cât de confortabil se simt partenerii, unele dintre scenarii sunt mai potrivite decât altele. Iată la ce trucuri puteţi apela dupa ce aţi avut un conflict:

 
1: Nu mă atinge, sunt supărată!

Graniţa dintre furie şi excitaţie sexuală este una foarte mică. Iar pentru unele persoane, agresiunea ca şi frustrarea sexuală, trebuie eliberată cumva. Şi decât să înjuri şi să faci scandal nu este mai bine să te eliberezi de toate sentimentele negative printr-o partidă de amor?

Soţia ta ar putea ezita şi nu te va lăsa să o atingi, ba chiar e posibil să te lovească. Dacă o face întreab-o dacă i-a plăcut. În cazul unui răspuns pozitiv îndeamn-o să repete gestul, dacă acest lucru o satisface. Doar vrei ca soţia ta să fie satisfăcută, nu? Dacă te loveşte din nou, reacţionează ca un bărbat puternic căruia nu-i pasă de aceste lovituri. După care prinde-o în braţe şi începe s-o săruţi. Nu aştepta ca furia ei să treacă în totalitate, aceasta este cea mai bună componentă a unui sex de împăcare. Şi nimic nu este mai excitant decât o femeie furioasă.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro.