Viaţa unui bebeluş de 9 luni atârnă de un fir de aţă. Andrei trece prin chinuri groaznice în fiecare zi

Publicat: Luni, 11 Ianuarie 2016 18:03 // Actualizat: Luni, 11 Ianuarie 2016 18:07 // Sursa: romaniatv.net

Noul An a venit cu noi provocări majore pentru un bebeluș din București. Andrei Curceanu s-a născut cu probleme serioase de sănătate, iar viața lui atârnă de un fir de ață.

Andrei are numai 9 luni suferă de atrezie jejunală congenitală, o malformație gravă ce îl chinuie peste măsură și nu-i permite să se dezvolte normal. În plus, boala e asociată cu sindrom de intestin scrut, malnutriție și anemie severă.

Medicii de la Spitalul „Grigore Alexandrescu" l-au operat încă din prima zi de viață, dar evoluția nu a fost cea așteptată. În urma celor trei intervenții chirurgicale suferite până acum, doctorii români au cerut transferul într-o clinică de specialitate din afara țării, unde Andrei ar putea fi operat cu succes.

La Policlinica Vittorio Emanuele din Italia, doctorul Vincenzo Di Benedetto susține că îi poate da micuțului șansa unei vieți normale, însă pentru asta părinții trebuie să strângă o sumă colosală pentru posibilitățile lor: 30.000€ (necesari chiriei, transport si necesari tratamentului si interventiilor medicale).

Nu au de ales, trebuie să facă rost de acești bani cât mai repede, în condițiile în care operația de transplant sau alungire intestinală nu se practică în România, iar fiecare clipă care trece ar putea fi ultima petrecută alături de copil.

Împreună putem depăși obstacolul financiar și îl putem elibera pe Andrei Curceanu din chinurile zilnice la care îl supune cumplita boală. Cei care vor să îi ofere o copilărie normală și un viitor frumos pot dona pe salveazaoinima.ro sau în conturile de mai jos.

Titular: Bucur Gabriela Cristina (numele de fata de acasa)

0728143643-mama copilului

Banca Transilvania

EUR: RO56BTRLEURCRT0331710201

RON: RO09BTRLRONCRT0331710201

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 feb 22:57
...teama că îşi vor pierde copilul. Oamenii speră ca oamenii cu suflet îi vor ajuta să-şi salveze bebeluşul. Vezi şi: Viaţa unui bebeluş de 9 luni atârnă de un fir de aţă. Andrei trece prin chinuri groaznice în fiecare zi Împreună putem depăși obstacolul financiar și îl...
11 ian 18:22
1
EUR
4.7249
RON
19 Jun
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H