Vica Blochina a ajuns pe masa de operație. Care este starea de sănătate a vedetei: ”Trebuie să-mi scoată drenele”

Vica Blochina a ajuns din nou pe mâinile medicilor! De această dată vedeta a suferit o operație de micșorare a stomacului. Blondina a recunoscut că a apelat la această intervenție pentru că și-a dorit să scape de kilogramele în plus.

23 mai 2023, 16:27
Vica Blochina a ajuns pe masa de operație. Care este starea de sănătate a vedetei: ”Trebuie să-mi scoată drenele”
Vica Blochina a ajuns pe masa de operație. Care este starea de sănătate a vedetei

Vica Blochina a ajuns pe masa de operație. După ce a ieșit din operație Vica Blochina și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că a apelat la această intervenție numită și „plicatură gastrică” pentru că vrea să slăbească peste 15 kilograme.

Citește și Câţi bani face Vica Blochina din TikTok. Nu o să-ţi vină crezi care sunt veniturile

Vica Blochina a ajuns pe masa de operație

În aceste momente vedeta se simte bine și așteaptă ca medicii să îi scoată drenele.

„Trebuie să-mi scoată drenele, iar până atunci nu am voie să fac duș. Am făcut o intervenție chirugicală, care se numește plicatura gastrică pentru că aveam nevoie să-mi micșorez stomacul. Sunt fericită că mă simt bine, că am primit multe mseaje de la voi, m-am simțit iubită. Trebuie să beau 500 ml de lichide, pentru că am făcut o intervenție de plicatură gastrică. Am un prieten care a făcut operația acum un an, iar rezultatele sunt spectaculoase. Am vrut să-mi fac gastric sleeve, dar nu aveam destule kilograme în plus. Intervenția pe care am făcut-o eu e pentru aomeni supraponderali, dar care nu sunt obezi, eu am 15 kilograme în plus”, a declarat Vica Blochina, potrivit Spectacola.

Zilele trecute, Vica Blochina a anunțat pe rețelele de socializare că va fi supusă unei intervenții chirurgicale, la care va fi nevoie de anestezie totală.

„Așa luni cu voie bună și cu vreme superbă! Am plecat spre spitalul privat, pentru că am de făcut o intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, așa că am nevoie să-mi urați baftă. Despre ce este vorba vă povestesc imediat după ce ajung la spital, mai am puțin, pe la 9 dimineața cred că intru în operație…Aștept să vină doctorii să mă ducă în sala de operație, iar acum stau cu perfuzie. Sunt pregătită pentru anestezia generală și, de abia acum, am început să am puține emoții, sper să nu mă doară. Nu o să vă zic acum ce intervenție fac, o să vă povestesc următoarele zile, dar voi da tag-ul doctorului și veți înțelege cam despre ce este vorba. Nu m-au încurajat prietenii, au râs puțin de mine, dar eu chiar am simțit nevoia să fac această intervenție”, a spus Vica Blochina.

Citește și Vica Blochina aruncă bomba după ce a fost eliminată de la Survivor România. „Nu am rămas în relaţii foarte bune”