Accidentare gravă a lui Sebastian Dobrincu la Survivor România. Diagnostic înfiorător pus de medici

Ce au spus medicii despre accidentarea lui Sebastian Dobrincu după eliminarea acestuia de la Survivor România.

21 ian. 2023, 16:55
Accidentare gravă a lui Sebastian Dobrincu la Survivor România. Diagnostic înfiorător pus de medici
Sebastian Dobrincu, prima apariție publică după ce s-a întors în țară

Medicii i-au pus un diagnostic crunt lui Sebastian Dobrincu, după ce acesta s-a accidentat grav la Survivor România. Veștile nu sunt deloc bune pentru tânărul antreprenor, acesta fiind surprins cu o orteză la gleznă.

După eliminarea de la Survivor, Senastian Dobrincu a revenit în România și a apărut în cadrul unei emisiuni unde a vorbit despre intervenția chirurgicală prin care urmează să treacă. Diagnosticul primit este ruptură de placă plantară. Acum, fostul coechipier al Faimoșilor așteaptă rezulatul final al RMN-ului pentru a vedea cât de gravă este situația.

Citește și: Câți bani câștigă Războinicii la Survivor România 2023. Suma pusă în joc nu este deloc mică

„Diagnosticul urmează să îl aflăm după RMN. Abia ce l-am făcut. Ruptură de placă plantară. Am șuruburi. Nu mai am lacrimi de vărsat, am plâns în hotel în Dominicană. Am vrut să stau acolo să trăiesc experiența vieții.

Eu m-am urcat pe pilonul de lemn și am alunecat. M-am dus pe spate, am căzut, dar era o bucată de lemn și mi-am prins glezna acolo”, a explicat Sebastian Dobrincu în cadru emisiunii La Măruță, de la Pro TV.

Sebastian Dobrincu, dezvăluiri după experiența Survivor România

Tânărul se reacomodează la condițiile de acasă, dar spune că i-a plăcut foarte mult în junglă. Fostul concurent își dorește foarte tare să se poată întoarce în competiție.

Citește și: Fanii „Survivor România”, acuzații dure la adresa emisiunii: „Sărăcie de joc, să îi fie rușine ăluia care face jocurile de culise”

„Sunt foarte emoționat. Reîncep o integrare socială. Acolo mâncam ca tribalii, cu toporul. Mi-am luat o salată în aeroport și am mâncat-o cu mâna, iar oamenii ceilalți cu tacâmuri. Mâine mă întorc în Dominicană dacă îmi dați un picior de rezervă”, a mai spus Dobrincu.