Vica Blochina a dezvăluit secretele siluetei sale. Cum se întreţine vedeta

Vica Blochina a dezvăluit secretele siluetei sale. Nu este niciun secret faptul că îi place să se aranjeze şi să aibă grijă de corpul ei, astfel, fiecare apariţie a ei este impecabilă. Însă, pentru asta face şi anumite sacrificii.

09 oct. 2022, 08:05
Vica Blochina a dezvăluit secretele siluetei sale. Cum se întreţine vedeta
Vica Blochina a dezvăluit secretele siluetei sale

Vica Blochina a dezvăluit secretele siluetei sale. Blondina apelează, ca multe alte doamne și domnișoare, la trucurile de înfrumusețare, care au devenit un „must have” în ultima perioadă. Are, printre altele, injecții cu botox, injecții cu acid hialuronic, acid hialuronic în buze, o rinoplastie (operație estetică la nivelul nasului) și o augumentare mamară. Din când în când, aceasta merge la „întreținere”, făcând periodic injecții cu substanețele respective pentru a-și menține chipul exact așa cum și-l dorește.

Citeşte şi: Vica Blochina, cucerită de caracterul şi personalitatea lui Bănel Nicoliţă. Fosta iubită a lui Piţurcă, dezvăluiri despre relaţia cu fostul fotbalist: „Am rămas şocată! Am petrecut o săptămână împreună”

Vica Blochina a dezvăluit secretele siluetei sale

Vedeta urmează însă şi proceduri de remodelare corporală la un salon din Capitală. Fosta concurentă de la „Splash! Vedete la apă” a împărtășit secretele cu fanii săi și este mândră de rezultatele pe care le are. Remodelarea corporală se face cu cele mai recente inovații ce țin de estetică. Corpul se definește și se elimină excesul de grăsime pentru o siluetă de invidiat.

Pentru un rezultat vizibil, este nevoie de mai multe ședințe succesive. Nu ajută la slăbire, ci remodelează diferite zone ale corpului, de la abdomen, coapse sau bărbia dublă.

Vica Blochina, despre lupta cu depresia

Blondina a  traversat momente destul de grele la începutul anului 2022, iar de atunci s-a decis să se roage mai mult la Dumnezeu, să meargă mai des la biserică şi să se abţină de la anumite alimente, dar şi de la distracţie.

Fosta balerină susține că niciodată nu a crezut în psihologi și singura cale de a scăpa de depresie a fost aceea de a merge la biserică. Ea susține că a ținut post, a mers des în lacășuri de cult și nu a mai mâncat deloc carne o perioadă de șase luni, dar nici nu s-a mai atins de alcool.

Vica Blochina mărturisește că în acest an nu a stat deloc la plajă, dar ar vrea să recupereze perioada pierdută și în care a stat închisă în casă. „Eu nu cred în coaching, în psihologi, ăia care te spală pe creier. Nu. Eu sunt cel mai bun psiholog. M-am dus la Biserică pentru că am nimerit și postul. Am ținut și post negru. N-am mâncat carne deloc șase luni, nu am băut deloc alcool, șase luni, și am avut așa o viață foarte cuminte. Am făcut foarte mult sport, am alergat. Am avut nevoie.

Pentru că am stat super-mega cuminte, prețul pe care l-am plătit a fost să nu plec la Mykonos. A fost un șoc pentru mine să fac o asemenea abstinență. Nu am fost la plajă deloc. Sunt dată cu autobronzant. Vara asta nu am fost deloc la plajă”, a spus Vica Blochina.