Vica Blochina a fost obligată să facă avort. Cum a tratat-o Victor Pițurcă pe celebra amantă când era gravidă: „Cea mai urâtă și grea perioadă din viața mea”

Vica Blochina a vorbit despre perioada în care a aflat că este însărcinată cu fiul lui Victor Pițurcă. Fosta balerină susține că perioada sarcinii a fost cea mai urâtă și grea din viața ei, deși, în mod normal, orice femeie s-ar fi bucurat din plin de aceasta. Fostul iubit ar fi vrut să renunțe la copilul său.

09 sept. 2023, 13:42
Vica Blochina a fost obligată să facă avort. Cum a tratat-o Victor Pițurcă pe celebra amantă când era gravidă: „Cea mai urâtă și grea perioadă din viața mea”

Vica Blochina a vorbit cu sinceritate despre perioada în care a fost însărcinată cu fiul lui Victor Pițurcă, bărbatul cu care s-a iubit timp de 16 ani. Vedeta a recunoscut că perioada sarcinii a fost de departe cea mai urâtă și grea din viața ei, deși nu ar fi trebuit să fie așa. Iubitul său ar fi vrut să renunțe la copil, deși acum îl crește și își asumă responsabilitatea de tată.

Citește și: Vica Blochina dă de pământ cu bărbații care au două femei. Ce spune fosta amantă a lui Pițurcă despre infidelitate: „Plimbi microbii de la una la alta. Care e situația acolo?”

Vica Blochina, despre cum Victor Pițurcă i-a spus să facă avort

Cunoscută drept una dintre cele mai controversate amante din România, fiind iubita lui Victor Pițurcă pe vremea când acesta era căsătorit, Vica Blochina a povestit despre perioada în care a aflat că îi poartă acestuia copilul în pântece. În cei 16 ani de relație, fosta balerină a adus pe lume un copil, pe Edan, care îi este leit tatălui său. Acesta din urmă, însă, nu a fost deloc fericit să afle că va fi din nou tată, ba chiar i-ar fi spus Vicăi să scape de copil.

În cadrul rubricii „Femeia Deasupra”, pe care Vica Blochina o difuzează pe canalul său de YouTube, aceasta a povestit cum a fost pentru ea perioada în care a aflat că este însărcinată cu cel căruia îi era amantă. Acum, Edan locuiește cu tatăl său, deși la început nu voia să îl recunoască drept fiu.

„Între noi nu mergea relația atât de bine, dar dacă am rămas însărcinată eu am zis că este o binecuvântare de la Dumnezeu. De câte ori am încercat să ne despărțim și să ne împăcăm, niciodată nu am putut să mă rup de această relație. Când i-am povestit că o să avem un copil, în momentul acela toate lucrurile la noi s-au schimbat în rău. Pentru mine el era totul. În momentul în care a aflat că eu sunt însărcinată, brusc, la o lună de zile, a apărut soția, că el e însurat, că are copii. Timp de 16 ani, cât am fost cu el, nu a fost în nicio vacanță cu soția sau cu copiii lui. Eu nu știu să fi plecat în nicio vacanță niciodată. Noi ieșeam peste tot împreună. Toată lumea știa că suntem împreună. La noi nu era o relație ascunsă”, a povestit Vica Blochina pe YouTube.

Cu lacrimi în ochi, Vica Blochina a mprturisit că presiunile fostului iubit au făcut-o să nu se bucure deloc de perioada sarcinii, care pentru orice femeie ar fi trebuit să fie înălțătoare. Pentru ea, însă, a fost „cea mai grea și cea mai urâtă perioadă”.

„El a încercat să mă facă în toate felurile să renunț la copil, să scap de copil. M-a jignit în toate felurile. După care mă lua cu frumosul, spunea că mă iubește foarte mult, dar decizia îmi aparținea mie. Cea mai grea și cea mai urâtă perioadă din viața mea a fost atunci când am rămas însărcinată. Cum alte mame ar trebui să se bucure, pentru mine a fost cea mai urâtă perioadă pentru că persoana în care eu am avut cea mai mare încredere și am iubit-o foarte mult, efectiv a vrut să treacă prin relația asta ca rața prin apă. Nu l-a interesat absolut nimic, decât să scape. Pentru el efectiv a fost o povară”, a mai povestit Vica Blochina.

Acum, Victor Pițurcă are o relație bună cu Edan, însă cu Vica Blochina nu mai ține deloc legătura, decât în ceea ce îl privește pe fiul lor.

Citește și: Scandal monstru în showbiz. Bia Khalifa și Vica Blochina sunt la cuțite. Ce au de împărțit cele două: „Ea m-a jignit. E o altă bătrână care vorbește”