Vica Blochina a sărit la gâtul Oanei Roman! Ce au de împărțit cele două vedete: ”Ești o escroacă nenorocită”

Vica Blochina continuă să arunce cu noroi în Oana Roman. Totul a început de la faptul că fiica lui Petre Roman își editează prea mult pozele și astfel, păcălește tot internetul, făcând reclame la ceaiuri pentru slăbit. Frumoasa blondă susține că Oana Roman este o ”mincinoasă” și păcălește oamenii pentru 500 de euro!

27 nov. 2023, 09:30

Vica Blochina și Oana Roman au fost, cândva, prietene foarte bune, ba chiar mergeau în vacanțe și luau mese la restaurant. Dar se pare că acum fiica lui Petre Roman i-a atras atenția blondinei, însă nu într-un mod prea plăcut.

Citește și Fostul soț al Oanei Roman, desființat de internauți! Marius Elisei și-a enervat urmăritorii după ultimele fotografii postate. ”Îmi provoci silă, ai uitat de copilul tău”

După ce Oana Roman a promovat pe rețelele de socializare un ceai pentru slăbit și ar fi folosit un program pentru a își edita pozele, Vica Blochina i-a reproșat că ar încerca să păcălească oamenii.

„Doamne, ce escrocherie … Refuz să cred că OANA prelucrează aceste poze. Mă întreb dacă chiar a văzut aceste postări … E mai slabă ca Raluca Bădulescu. Cine naiba mai crede vreodată în acest produs… Cei care faceți asemenea trucaje … Asta se numește escrocherie, duceți populația în eroare… păcăliți ca să vindeți”, a transmis Vica Blochina, prin intermediul unui mesaj pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Vica Blochina: ”Ție nici măcar nu îți place ceaiul!”

Oana Roman i-a răspuns frumoasei blondine, însă cea mai cunoscută amantă din România nu s-a oprit și a ținut să o atace în continuare, de data asta făcând-o mincinoasă, că duce în eroare oamenii pentru suma de 500 de euro și că ea nici măcar nu bea ceai în general, deoarece nici măcar nu i-ar plăcea.

Chiar dacă certurile ar trebui să rămână în casă, odată ce amândouă obișnuiau să împartă timpul și chiar aceeași masă, ei bine, Vica nu a ținut cont de vremurile în care cele două erau apropiate, astfel că, a făcut-o pe Oana Roman de tot râsul pe internet.

Citește și Oana Roman a răbufnit la adresa lui Marius Elisei. Ce acuzații îi aduce vedeta: „NU mai merită titulatura de părinte”

„Poza asta e făcută aseară, am pus și un video. Asta e forma mea azi. Punct. Și da, ceaiul m-a ajutat foarte mult în acest proces de slăbire de 2 ani încoace”, s-a apărat fiica lui Petre Roman.

„S-a enervat Oana. Nu te supăra, dar tu cu acest ceai ai slăbit în 5 zile mai mult ca mine cu operație bariatrică … Ăsta da produs minune. Ești cea mai mincinoasă ființă din Univers. Escroacă nenorocită, de duci lumea în eroare pentru 500 de euro. Marș. Tu nici măcar nu bei ceai, că nu îți place”, a continuat Vica Blochina, într-un alt mesaj pe pagina ei de Instagram.