Vica Blochina are probleme după ce și-a tăiat stomacul: „Recuperarea necesită răbdare”

Vica Blochina are probleme după ce și-a tăiat stomacul. Blondina a suferit recent o intervenție chirurgicală și le-a împărtășit fanilor că nu s-a simțit prea bine după ce s-a trezit din anestezie. A mai precizat că nu are dureri de stomac, însă se confruntă cu dureri de cap și îi este foame.

26 mai 2023, 15:08
Vica Blochina are probleme după ce și-a tăiat stomacul: „Recuperarea necesită răbdare”
Vica Blochina are probleme după ce și-a tăiat stomacul

Vica Blochina are probleme după ce și-a tăiat stomacul. După ce a ieșit din operație, blondina și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că a apelat la această intervenție numită și „plicatură gastrică” pentru că vrea să slăbească peste 15 kilograme.

Citește și: Câţi bani face Vica Blochina din TikTok. Nu o să-ţi vină crezi care sunt veniturile

Vica Blochina are probleme după ce și-a tăiat stomacul

Astăzi sunt mai bine. Ieri nu m-am simțit bine… recuperare după plicatura gastrică necesită răbdare… sunt zile mai bune și zile mai puțin bune… nu am dureri de stomac, doar o mică jenă și mă doare capul. Îmi este puțin foame, beau doar lichide clare, 2 litri pe zi minim… medicamente prescrise nu sunt multe„, a scris Vica Blochina pe pagina sa de Instagram.

Zilele trecute, Vica Blochina a anunțat pe rețelele de socializare că va fi supusă unei intervenții chirurgicale, la care va fi nevoie de anestezie totală.

Așa luni cu voie bună și cu vreme superbă! Am plecat spre spitalul privat, pentru că am de făcut o intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, așa că am nevoie să-mi urați baftă. Despre ce este vorba vă povestesc imediat după ce ajung la spital, mai am puțin, pe la 9 dimineața cred că intru în operație…

Aștept să vină doctorii să mă ducă în sala de operație, iar acum stau cu perfuzie. Sunt pregătită pentru anestezia generală și, de abia acum, am început să am puține emoții, sper să nu mă doară.

Nu o să vă zic acum ce intervenție fac, o să vă povestesc următoarele zile, dar voi da tag-ul doctorului și veți înțelege cam despre ce este vorba. Nu m-au încurajat prietenii, au râs puțin de mine, dar eu chiar am simțit nevoia să fac această intervenție”, a spus Vica Blochina.