Vica Blochina, cele mai incendiare ipostaze. La 46 de ani, fosta balerină reuşeşte să atragă privirile bărbaţilor ca un magnet

Are 46 de ani, dar toţi aceşti ani par să nu fi trecut peste ea. Este una dintre cele mai sexy apariții din peisajul monden românesc, putând concura oricând cu tinerele de 20 de ani. Pe Vica Blochina o ajută, în mod sigur, şi genele, dar şi faptul că are o grijă deosebită faţă de propria persoană.

30 dec. 2021, 16:51

Vica Blochina ipostaze incendiare. Fosta amantă a lui Piţurcă a știut întotdeauna să se pună în valoare și să atragă atenția. Spre deliciul admiratorilor săi, fosta balerină pozează frecvent în ipostaze care de care mai provocatoare. Cu formele sale apetisante, nu îi este deloc greu să aibă toate privirile aţintite asupra ei.

În ţinute elegante, în lenjerie intimă sau în costum de baie, Vica Blochina reușește să atragă privirile ca un magnet. Fotografiile în ipostaze provocatoare pe care le publică în mediul online au mii de aprecieri.

Vica Blochina, cele mai incendiare ipostaze

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. A păşit pe drumul celebrităţii în perioada în care a activat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania.

Citeste si Vica Blochina s-a îngrăşat enorm şi a ajuns de nerecunoscut! Au prins-o anii din urmă iar la 46 de ani arată mult mai rău în realitate decât pe Instagram! FOTO

Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiat, Edan. Relația lor a durat 16 ani, în toată această perioadă Pițurcă fiind căsătorit cu Maria, care i-a dăruit doi copii: pe Alex și pe Claudia.

Vica l-a înşelat pe Piţurcă din răzbunare

Recent, fosta balerină a recunoscut că i-a fost infidelă lui Piţurcă. Ea a declarat că Victor Pițurcă a fost bărbatul de care a fost cea mai îndrăgostită și pentru care ar fi făcut orice. Totuşi, chiar dacă lucrurile între ei mergeau foarte bine, fostul selecţioner i-a spus că niciodată el nu va divorța! Asta a făcut-o să se răzbune înşelându-l.

Citeste si Vica Blochina îi pune la colț pe cei care o critică: „E mișto la 50 de ani să te plimbi pe banii altora, înseamnă că ești șmecheră, nu?!”

Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine”, a spus Vica Blochina.

Aceasta a mai mărturisit că toți bărbații cu care l-a înşelat pe fostul selecţioner erau cu mult peste el, însă chiar și așa niciodată nu a putut renunța la iubirea pe care i-o purta: „Toți cu care am fost erau mulți peste el, din toate punctele de vedere, ca social, ca bani, ca vârstă, dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam înapoi!”.