Vica Blochina îi pune la colț pe cei care o critică: „E mișto la 50 de ani să te plimbi pe banii altora, înseamnă că ești șmecheră, nu?!”

Vica Blochina, 46 de ani, se distrează ca în tinerețe, iar fosta prezentatoare PRO TV a transmis un mesaj extrem de acid invidioșilor care o critică.

26 oct. 2021, 23:49

Vica Blochina are 46 de ani dar se distrează chiar mai mult decât în tinerețe, motiv pentru care a stârnit în repetate rânduri invidia multor persoane din lumea mondenă.

Pe contul de Instagram, Vica Blochina postează, de cele mai multe ori, fotografii din vacanțe sau de la petreceri. E și un mediu în care majoritatea preferă să arate doar partea pozitivă a vieții, dar, pe lângă asta, viața ei chiar așa se desfășoară. E norocoasă că are „prieteni frumoși și cu posibilități” și nu-i pasă de ce zice lumea.

„Pe mine nu mă interesează ce zice lumea! Dacă te distrezi, toată lumea te judecă și te vorbește. Oricine ar vrea să aibă o viață ca a mea. Să se plimbe toată ziua, să aibă doar prieteni frumoși și cu posibilități. Cine n-ar vrea să-și trăiască așa viața?!

Eu muncesc foarte mult și nu-mi pasă de ce zice lumea!”, ne-a declarat Vica Blochina.

Vica Blochina este o mamă grijulie dar are timp să se și distreze. Este conștientă de atuurile pe care le are, dar și de felul în care arată și nu vrea ca viața să treacă pe lângă ea.

„E mișto la 50 de ani să te plimbi pe banii altora, înseamnă că ești șmecheră, nu?! Să arate altele la 45 cum arăt eu și să se plimbe pe banii altora. Sunt alții care au bani și n-au cu cine să se plimbe”, a mai adăugat Vica, potrivit CanCan.

Citește și: Vica Blochina, reacție dură în scandalul Reghecampf – Anamaria Prodan. Pe cine acuză: „Acum înțeleg exact!”

Vica Blochina, petrecere fastuoasă de ziua ei de naștere. Vedeta a împlinit 46 de ani FOTO

Vica Blochina, petrecere fastuoasă de ziua ei de naștere. Vedeta le-a arătat fanilor ei, pas cu pas, tot ce a făcut la împlinirea a 46 de ani.

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă ziua a început extrem de bine, cu sute de urări din partea prietenilor și apropiaților. Spre seară, Vica și-a chemat make-up artistul acasă pentru a pune la punct un machiaj cât mai festiv. După ce s-a transformat într-o adevărată divă, vedeta și-a luat prietenele și a plecat către locația aleasă pentru petrecerea aniversară, scrie SpyNews.

Vica Blochina s-a filmat și și-a filmat prietenele, apoi a pus momentul pe InstaStories. Ajunsă la restaurant, fosta prezentatoare tv a avut o întâlnire cu Mihai Mitoșeru. Aceasta l-a sărutat cu foc pe obraz, lăsându-i urme de ruj și a ținut să le arate tuturor isprava sa. Cei doi sunt prieteni buni de ani de zile. „Eu dau tot ce e mai bun pentru bărbați și pentru prietenii mei”, a glumit Vica Blochina.

La petrecere au fost invitate multe vedete și mulți oameni de televiziune. Chiar dacă a recunoscut că a fost trădată de prieteni în ultimul an, vedeta încă are o mulțime de persoane care îi sunt alături în astfel de momente.